Αυτή την είδηση πραγματικά δεν την περιμέναμε καθώς όλοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί! Μάλιστα συγκατοικούσαν στην Γλυφάδα και έδειχναν πιο αγαπημένοι από ποτέ!

Μετά από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Έτσι λοιπόν ο Στέφανος Καπίνο και η Μιρκέτα Βιδάλη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της RealLife δεν είναι πια μαζί!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δημόσια απάντηση στην Σάσα Σταμάτη για τα μηνύματά της και το εξώδικο!

Ο λόγος χωρισμού φαίνεται πως ήταν η απόσταση, καθώς ο διεθνής πορτιέρο, επέλεξε τον Φεβρουάριο να αφήσει τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι δυο τους σταμάτησαν μάλιστα να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram και εκείνη έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

«Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της. Έζησαν έναν παράφορο έρωτα, αλλά η απόσταση φαίνεται πως μπήκε τελικά εμπόδιο στον έρωτά τους. Είναι μια κοινή απόφαση του ζευγαριού. Στο χέρι τους είναι, αν θέλουν, να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να βάλουν ξανά κοινούς στόχους για αυτόν τον έρωτα, που προς το παρόν δείχνει να έχει βρει άδοξο τέλος», ανέφερε στην εφημερίδα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.