Από Ελένη Μήτση

Το τελευταίο επεισόδιο για το Love island παρακολουθήσαμε το Σάββατο 5/11 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών, που εν τέλει κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ να κάνει και μια δική της εξομολήση.

Ήταν ουσιαστικά τα λόγια του μεγάλου φινάλε με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί τους παίκτες για την εμπειρία, που μοιράστηκα μαζί της, με τα μάτια της να είναι φανερά συγκινημένα για τον κύκλο, που έκλεισε.

Η συγκίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο τελευταίο επεισόδιο του Love island

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας».

Τo τελευταίο πρωινό στην βίλα για τους Islanders

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το Love Island, και την βίλα της αγάπης της Τενερίφης, καθώς απόψε το Σάββατο 5/11 είναι ο τελικός και ένα ζευγάρι θα κερδίσει το πολύτιμο έπαθλό, δηλαδή τις 50.000 ευρώ, αλλά και το ταίρι του, τον άνθρωπο με τον οποίο δέθηκε περισσότερο στο νησί της αγάπης.

Οι Islanders ξύπνησαν με ένα περίεργο συναίσθημα, καθώς αντιλήφθηκαν πως όλο αυτό το ταξίδι τους τελειώνει, και πως είναι το τελευταίο πρωινό που περνούν στο παιχνίδι, και στην πανέμορφη και εξωτική Τενερίφη! Μιλώντας στις κάμερες ανέφεραν πως έχουν ανάμεικτα συναισθήματα και δεν μπορούν να περιγράψουν ακριβώς τι νιώθουν...

Όλοι συμφώνησαν πως ήταν μία πανέμορφη μοναδική εμπειρία, και κάποιοι μάλιστα συγκινήθηκαν καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν είναι ευγνώμονες για την εμπειρία που έζησαν, ωστόσο ανυπομονούν να γυρίσουν πίσω στους δικούς τους ανθρώπους και στην οικογένειά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Έκλαιγαν για τα νούμερα;» - Διχασμένο το Twitter λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στην Τενερίφη

Love island: Μια ανάσα πριν από τον τελικό - To ζευγάρι που αποχώρησε (2/11) από το παιχνίδι