Από Ελένη Μήτση

Ένας κύκλος έκλεισε και επίσημα το Σάββατο 5/11 στο Love island με τα εναπομείναντα ζευγάρια να ανταλλάσσουν μεταξύ τους λόγια αγάπης, αφού τα αστεία τελείωσαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ανακοινώνει το ζευγάρι, που κέρδισε τις 50.000 ευρώ (οι αντιδράσεις του κόσμου για τον τέλος του παιχνιδιού).

Τα highlights του Σαββάτου 5/11 στο Love island

Τελευταίο πρωινό στην βίλα για τους Islanders

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το Love Island, και την βίλα της αγάπης της Τενερίφης, καθώς απόψε το Σάββατο 5/11 είναι ο τελικός και ένα ζευγάρι θα κερδίσει το πολύτιμο έπαθλό, δηλαδή τις 50.000 ευρώ, αλλά και το ταίρι του, τον άνθρωπο με τον οποίο δέθηκε περισσότερο στο νησί της αγάπης.

Οι Islanders ξύπνησαν με ένα περίεργο συναίσθημα, καθώς αντιλήφθηκαν πως όλο αυτό το ταξίδι τους τελειώνει, και πως είναι το τελευταίο πρωινό που περνούν στο παιχνίδι, και στην πανέμορφη και εξωτική Τενερίφη! Μιλώντας στις κάμερες ανέφεραν πως έχουν ανάμεικτα συναισθήματα και δεν μπορούν να περιγράψουν ακριβώς τι νιώθουν...

Όλοι συμφώνησαν πως ήταν μία πανέμορφη μοναδική εμπειρία, και κάποιοι μάλιστα συγκινήθηκαν καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν είναι ευγνώμονες για την εμπειρία που έζησαν, ωστόσο ανυπομονούν να γυρίσουν πίσω στους δικούς τους ανθρώπους και στην οικογένειά τους.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11, μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες δοκιμασιών αλλά και αξέχαστων στιγμών που θα τους μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη τους, τα ζευγάρια του Love Island, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν την βίλα της αγάπης στην Τενερίφη καθώς πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός.

Η Αναστασία και ο Γιώργος Γ., η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κ., η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης ήταν οι παίκτες που κατάφεραν και έφτασαν στον τελικό. Η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους, και πήραν την τέταρτη θέση, τρίτη η Νίκη και ο Φάνης, ενώ στην δεύτερη θέση η Αναστασία και ο Γιώργος!

Οι μεγάλοι νικητές λοιπόν του παιχνιδιού της αγάπης και του επάθλου αξίας 50.000 ευρώ, ήταν η Μαρία και ο Αργύρης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Απόψε 3/11 ένα από τα τελευταία παιχνίδια των ζευγαριών

Love Island: Μία ανάσα πριν τον τελικό! Οι παίκτες απόψε 1/11 για τελευταία φορά θα...