Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια διαδικασία αποχώρησης είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 από τη βίλα του Love island με το ζευγάρι, που αποχώρησε να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς ήταν πολύ κοντά στον τελικό (δείτε εδώ ποιοι έφυγαν πριν από αυτούς).

Με ανακοίνωση λοιπόν, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είδαμε πως η Κλαούντια και ο Λουσάι ήταν εκείνοι, που αν και έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή τελικά δεν κατάφεραν να πιούν νερό...

Το ζευγάρι που αποχώρησε την Πέμπτη 3/11 από το Love island

Αυτός είναι ο λόγος που κόβεται πρόωρα το Love Island

Λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Love Island στο ΣΚΑΪ και το κανάλι του Φαλήρου ήδη αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στο ριάλιτι του έρωτα και μάλιστα, με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έδωσαν τον χρόνο που έκριναν απαραίτητο για το ριάλιτι και κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως δεν έχει θέση πια στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών τηλεθέασης, με αποτέλεσμα την πτώση του ΣΚΑΪ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Love Island Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση αυτή του ΣΚΑΪ δε θα υλοποιηθεί χωρίς κόστος μιας και υπάρχουν συμβόλαια για δικαιώματα στον βρετανικό κολοσσό ITV, όπου ήδη εστάλη επιστολή με αίτημα απεμπλοκής.

Ο τελικός του Love Island θα γυριστεί εσπευσμένα έως τις 24 του μήνα, ενώ από τις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά αποχωρεί από τη μάχη της prime time όπου θα μεταδίδονται μόνο ξένες ταινίες μέχρι να αρχίσει το Survivor All Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί το The Voice καθώς και η ΣτΟργή.

Η ολοκλήρωση του Love Island σε χρόνο ρεκόρ αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα Real, στη χαμηλή τηλεθέαση αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους. Συζητήσεις έχει προκαλέσει ωστόσο στο ΣΚΑΪ το γεγονός ότι η τηλεθέαση του Love Island, δεν είναι και η πιο χαμηλή του καναλιού...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Απόψε 3/11 ένα από τα τελευταία παιχνίδια των ζευγαριών

Love Island: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μία εβδομάδα πριν τον τελικό