Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί η πρώτη δοκιμασία των παικτριών την Τρίτη 1/11 στο GNTM 5 να μην έπεισε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλιά του) ωστόσο η δεύτερη, πρόκειται σίγουρα να τους καθηλώσει, καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, και έχει στόχο την εξάλειψη του body shaming, ενός φαινομένου που υπάρχει πλέον στην κοινωνία μας και στιγματίζει πολλούς ανθρώπους άδικα.

Η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βιτίναρος ποζάρουν γυμνές στο GNTM

Η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βιτίναρος, μπήκαν δυναμικά στο πλατό προκειμένου να καθοδηγήσουν τα μοντέλα, θέλοντας να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας, και όπως ήταν επόμενο κάποιες φρίκαραν, μιας και έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια, και μία να αφήσει ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός της, και η άλλη το κάτω.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Το αιχμηρό σχόλιο της Κότυ για την πρώτη δοκιμασία με τα νέα μοντέλα

Παρακολουθήσαμε ήδη την πρώτη δοκιμασία με όλα τα μοντέλα μαζί μετά την είσοδο τεσσάρων νέων στο GNTM 5το βράδυ της Τρίτης 1/11 και οι παίκτριες έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, την Kότυ να εκφράζεται με πλήρη ειλικρίνεια για τις σκέψεις της σχετικά με τις αποδόσεις των νέων κοριτσιών στην φωτογράφιση.

Όταν οι νέες κοπέλες φωτογραφήθηκαν, παρακολούθησε για να καταλάβει τις δυνατότητές τους και σε δηλώσεις της στις κάμερες ανέφερε: «Ευκολάκι είναι όλο αυτό. Θα τις φάμε ζωντανές και θα τις φάμε και γρήγορα, δεν τρέχει κάτι...».

 Το αιχμηρό σχόλιο της Κότυ για την είσοδο των νέων μοντέλων

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Την έκαναν σαν τον Σαντικάι» - Οι επικές αντιδράσεις στο twitter με το makeover των κοριτσιών

GNTM 5: «Όταν έφυγαν οι κάμερες όμως...» - Καθόλου θερμή η υποδοχή των νέων παικτριών στον διαγωνισμό