Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κάθε χρόνο, λίγο μετά την είσοδο των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM 5, παρακολουθούμε το επεισόδιο που οι κριτές τους κάνουν ένα makeover. Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και στη φετινή, οι αντιδράσεις δεν λείπουν μιας και πολλά από τα μοντέλα δεν είναι έτοιμα να κάνουν μία τόσο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Οι κριτές και οι coaches υποδέχονται τα κορίτσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Αφού λοιπόν ανακοινώνουν ποιες κοπέλες επιστρέφουν το διαγωνισμό μετά τη σύσκεψη που έκαναν, ξεκινάει η διαδικασία του makeover.

Μπορεί στις οντισιόν τους να ήταν πολλές αυτές που ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξουν τα μαλλιά τους, ωστόσο όταν το ψαλίδι τις πλησιάζει, οι περισσότερες «λυγίζουν». Για ακόμη μία χρονιά φαίνεται πως οι κριτές δεν αστειεύονται και έτσι σε κάποια φάση του trailer ακούγεται η Βίκυ Καγιά να λέει τη φράση: «Να τα ξυρίσουμε;»! Για ποια χτυπάει άραγε η καμπάνα;

Το trailer του αποψινού (31/10) GNTM 5

Το μέλλον του GNTM 5

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε η φετινή σεζόν του GNTM 5 μιας και πέρα από τη μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, υπήρξαν μεγάλες αλλαγές σε όλα τα πρόσωπα του ριάλιτι μοντέλων.

Το επιτυχημένο μοντέλο, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου (δείτε εδώ αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι η Σοφία Χατζηπαντελή), έφερε την ολική επαναφορά που είχε προαναγγείλει ήδη από πέρυσι στο παιχνίδι μόδας.

Τέλος το GNTM

Παρά τις αλλαγές που έγιναν ωστόσο και παρά τα πολύ καλά νούμερα που είχε το παιχνίδι στην αρχή της σεζόν και στη φάση των οντισιόν, η απόδοση του ριάλιτι δεν ήταν αυτή που είχε υπολογίσει το Star. Έτσι, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής (30/10) μέσα από την εκπομπή Open Weekend, υπάρχουν σκέψεις για ένα προσωρινό φρένο στο GNTM.

Το παιχνίδι προβάλλεται συνεχόμενα εδώ και 5 σεζόν, ωστόσο πλέον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχουν σκέψεις να μην τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του σταθμού για την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται ωστόσο για ένα μικρό break και όχι για οριστικό τέλος, ενός παιχνιδιού που εδώ και χρόνια βρίσκεται πρώτο στις καρδιές των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM - Αποκλειστικό Spoiler: Τα 3 μοντέλα που μπαίνουν στην τελική 8άδα του ριάλιτι

«Η παραγωγή είναι...» - Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά για το bullying που κατήγγειλε πως δέχθηκε στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου