Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα επεισόδιο από τη βίλα της Τενερίφης στο Love island προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 με τους παίκτες να συνεχίζουν τις σχέσεις τους στο βαθμό, που τις είχαν αφήσει. Ο νέος παίκτης, που μπήκε στο παιχνίδι συζητήθηκε, καθώς και η σχέση της Κλαούντια με τον Αλέξανδρο...

Τα highlights για το επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 στο Love island

Η "εισβολή" του νέου παίκτη στην βίλα της Τενερίφης

Μετά την είσοδο του Χρήστου στην βίλα και στο ριάλιτι του έρωτα (δείτε εδώ πως αντέδρασαν οι συμπαίκτες του για τον ερχομό του), άλλη μία άφιξη είχαμε στο Love Island με το "καλημέρα σας" το βράδυ της Παρασκευής 21/10, η οποία περίμενε τους παίκτες κάνοντάς τους έκπληξη από την σουίτα, και το πιο απίθανο είναι πως τον γνωρίζει ήδη η Αναστασία!

«Oνομάζομαι Φάνης Παπαδόπουλος, εργάζομαι ως bartender και Tik Toker και έρχομαι από την Ρόδο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό για μένα μου είναι το χιούμορ μου, και στην προσωπικότητά μου θα έβαζα ένα 8,5 γιατί σαν άνθρωπος είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να κάνω τους άλλους να γελάνε.

Στην εξωτερική μου εμφάνιση θα έδινα ένα 7,50 και είμαi δύο χρόνια single γιατί δεν έχω βρει ακόμα αυτό το κάτι το οποίο να μπορεί να με κρατήσει. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου και για αυτό ήρθα στο Love Island, γιατί θέλω να ξανά βιώσω αυτό το συναίσθημα» είπε χαρακτηριστικά!

Αυτή την κοπέλα διάλεξε ο Φάνης

Η είσοδος του έφερε γρήγορα πολλές αναταραχές αλλά και ριζικές αλλαγές, καθώς στο τέλος του επεισοδίου της Παρασκευής 21/10 στο Love Island, o Φάνης θα έπρεπε να διαλέξει μία κοπέλα για ταίρι του, έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει στον διαγωνισμό!

Από την αρχή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την Κλαούντια και τον Αλέξανδρο, και η είσοδός του ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να στρέψει η παίκτρια αλλού το ενδιαφέρον της και να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στον νέο παίκτη!