Από Ελένη Μήτση

Νέοι παίκτες δεν σταματούν να μπαίνουν στα επεισόδια του Love island, καθώς από το trailer της Τετάρτης 19/10 βλέπουμε ένα ψηλό αγόρι με πολλές και διαφορετικές δεξιότητες να εισβάλλει στη βίλα της Τενερίφης.

Τα κορίτσια θα έχουν τον χρόνο να γνωριστούν μαζί του, αφού άλλωστε αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού με τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος είναι τρελός και παλαβός για την Αναστασία να κάνει τις νέες του ζήλιες.

Το trailer του Love island για την Τετάρτη 19/10

Η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι

Ήρθε στην Τενερίφη μετά από παρότρυνση του κολλητού της, η ίδια ανυπομονεί για τις νέες γνωριμίες και σίγουρα κέρδισε την προσοχή των Islanders. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

  • Όνομα: Κατερίνα Vagancia
  • Ηλικία: 25 ετών
  • Ιδιότητα: Barwoman/Μοντέλο
  • Ζώδιο: Δίδυμος
  • Celebrity crush: Johnny Depp

Έρχεται από την Αθήνα, έχει 4 αδέρφια και έχει αδυναμία στον μικρό της αδελφό, τον Παντελή. Είναι ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι καθώς μένει μόνη της από τα 17 της.

Δηλώνει πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τα συναισθήματα και τη γνώμη της. Την προσελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ. Όσον αφορά τις σχέσεις είναι σταθερός τύπος. Έχει κάνει 2 μεγάλες σχέσεις και χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον τελευταίο της δεσμό.

Η παίκτρια που έρχεται στο Love Island

Δήλωσε συμμετοχή στο Love Island τελείως αυθόρμητα. Ένα πρωί την ξύπνησε ο κολλητός της και της είπε «αυτό Κατερίνα είναι για σένα, πρέπει να το κάνεις!». Στο Love Island έρχεται γιατί το βλέπει σαν top επιλογή στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί για τις νέες γνωριμίες που θα κάνει ενώ από τα σχέδιά της δεν αποκλείεται ο έρωτας! Ποιος θα είναι άραγε ο τυχερός;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο λόγος που κόβεται πρόωρα το Love Island