Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ της Δευτέρας 10/10 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM 5 και, φυσικά, τα είχε όλα. Ενθουσιασμός, άγχος και νέα πρόσωπα, ήταν μόνο κάποια από όσα προβλήθηκαν χθες. Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρά το μικρό ατύχημα που έλαβε χώρα στο σετ και έτσι πραγματοποιήθηκε και η πρώτη αποχώρηση. Μάλιστα, στο Twitter "στήθηκε πανηγύρι" σχολίων σχετικά με όλα όσα είδαμε.

Όλα όσα συνέβησαν στο GNTM 5 την Δευτέρα 10/10

Τα πρώτα λόγια του Χρήστου Μπίρμπα στα κορίτσια του show

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε τη Δευτέρα 10/10 για το GNTM 5 με τα κορίτσια να μπαίνουν για πρώτη φορά στη βίλα, που θα τις φιλοξενήσει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Πριν συμβεί όμως αυτό είδαμε τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα μαζί με τη Μαίρη Βιτίναρος να ανοίγουν το πλάνο και να καλωσορίζουν στο σπίτι τους τα 21 μοντέλα.

Έπεσαν η μία πάνω στην άλλη - Τα πρώτα πλάνα από την είσοδο των κοριτσιών στη βίλα

Μετά από μία σειρά επεισοδίων με τους κριτές του GNTM 5 να διάλεξαν ανάμεσα σε πολλά κορίτσια, πλέον έχουμε τις 21 καλύτερες, οι οποίες ανήκουν πλέον δικαιωματικά στη βίλα του show.

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 είδαμε τα κορίτσια να μπαίνουν στην εντυπωσιακή βίλα, που έχει φτιάξει η παραγωγή μόνο για εκείνες. Οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές, αφού έσπρωχναν η μία την άλλη κατά την είσοδο τους.

Ανατροπή με το που μπήκαν στο σπίτι - Η ανακοίνωση του Χρήστου Μπίρμπα

Το χθεσινό 10/10 επεισόδιο του GNTM 5 εντάσσει ουσιαστικά τα κορίτσια αλλά και το κοινό στο νέο τους σπίτι, στη βίλα του ανατρεπτικού ριάλιτι μόδας. Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βιτίναρος παρουσιάστηκαν στα μοντέλα, θέλοντας για αρχή να σπάσουν τον πάγο.

Στη συνέχεια ο νέος coach έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με την Αλεξία, η οποία αν και ήταν το 21 κορίτσι της ομάδας δε μπόρεσε να παρευρεθεί στο σπίτι και από όσο είπε ο ίδιος θα επανέλθει πολύ σύντομα κοντά τους.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τα 21 μοντέλα

H είσοδος των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM 5 έγινε τη Δευτέρα 10/10 με τον Χρήστο Μπίρμπα να μπαίνει και εκείνος με τη σειρά του στο ριάλιτι μόδας και συστήνεται στα 20 μοντέλα του show.

Αφού λοιπόν, γνωρίστηκε με όλες τους, στη συνέχεια τους έδωσε χρόνο να κάνουν ένα μπάνιο στην πισίνα και στη συνέχεια τις φώναξε στον καναπέ για να κάνει άλλη μια ανακοίνωση.

Εξήγησε, πως από την πρώτη κιόλας ημέρα θα έχουμε δοκιμασία αποχώρησης, με τα μοντέλα να πρέπει να φωτογραφηθούν σε μια κούνια, που θα κρεμόταν από σκοινιά στον αέρα.

Το σχόλιο της Βίκυ Καγιά στη δύσκολη στιγμή παίκτριας

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο 10/10 μετά την έλευση των κοριτσιών στο GNTM 5 είδαμε τον Χρήστο Μπίρμπα να κάνει μια ανακοίνωση στα 20 μοντέλα, που στις περισσότερες ήταν κάπως δυσάρεστη.

Δοκιμασία αποχώρησης είδαμε λοιπόν με το καλησπέρα και μάλιστα μια πολύ δύσκολη φωτογράφιση για γνωστό οίκο. Τα κορίτσια θα έπρεπε να φωτογραφηθούν στον αέρα μιας κούνιας και από φάνηκε η Κατερίνα, τα βρήκε κάπως σκούρα στην αρχή, με τη Βίκυ Καγιά να της κάνει σχόλια.

Kατερίνα Καρά

Ατύχημα στην πρώτη φωτογράφιση - Έπεσε το μόνιτορ πάνω στο μοντέλο

Την πρώτη επίσημη φωτογράφιση παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 10/10 στο Gntm 5 με τα κορίτσια να πρέπει να ανταποκριθούν σε ένα πολύ δύσκολο σετ, που ετοίμασε η παραγωγή.

Μάλιστα, η Γρηγοριάνα τα πήγε πολύ καλά στην φωτογράφιση, αλλά στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να κριθεί από τους κριτές , την είδαμε να κουτσαίνει και να κάθεται σε μία καρέκλα, ανακοινώνοντας πως ένα μόνιτορ έπεσε πάνω της.

Γρηγοριάνα

Ξέσπασε σε κλάματα η 46χρονη Μικαέλα - Τηλεφώνησε στον σύζυγό της

Τα πρώτα πλάνα από το GNTM 5 είδαμε τη Δευτέρα 10/10 με μοντέλα να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι και να έρχονται αντιμέτωπα με την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Εκτός λοιπόν από τη δυσκολία, που είχε η πρώτη φωτογράφιση, είδαμε στη συνέχεια την Μικαέλα να επιστρέφει στο σπίτι και να κάνει ένα τηλεφώνημα στον άντρα της. Να θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα έχει μπει μαζί με το παιδί της στο παιχνίδι και έτσι ευχήθηκε μέσα στα δάκρυα στον άντρα της για τα 25 χρόνια γάμου τους.

«Με τον άνδρα μου, γνωριζόμαστε από τότε που βγήκα εγώ Μις Σλοβενία. Από την αρχή που εγώ έκανα πολλά ταξίδια, εκείνος ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε σε οτιδήποτε.

Αν δεν είχα τον Γιώργο στη ζωή μου δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω περήφανο».

Μικαέλα Gntm 5

Η παίκτρια που αποχώρησε τη Δευτέρα 10/10 - Πρόλαβε μόνο την 1η φωτογράφιση

Επιστροφή στις γνωστές φωτογραφίσεις του GNTM 5 ήταν το βράδυ της Δευτέρας 10/10 τόσο για το κοινό, όσο και για τα μοντέλα, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Επειδή όμως η αποχώρηση είναι και αυτή ένα κομμάτι του διαγωνισμού, μετά από μια απαιτητική δοκιμασία, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, η κοπέλα που εν τέλει δεν τα κατάφερε και γυρνάει στο σπίτι και την οικογένεια της είναι η Κατερίνα Καρά, η οποία έφτασε στην τελική δυάδα μαζί με τη Μύρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είχε πάντα αυτή την εμφάνιση - Πώς αποφάσισε να αφήσει ενωμένα τα φρύδια της η Σοφία Χατζηπαντελή

«Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καράβα για την Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5