Από Στέλλα Μούτσιου

Ένας νέος έρωτας γεννιέται στην Τενερίφη, καθώς ο Κόρκας "ταίριαξε" με την Ιωάννα Τζάνη και από την πρώτη στιγμή που "κόλλησαν" δεν σταμάτησαν να φιλιούνται. Ο Γιώργος ξέχασε πολύ γρήγορα την Κλαούντια και έπεσε στο κρεβάτι με την νέα του σύντροφο στο Love Island.

Ωστόσο, η ίδια διατηρεί κάποιες αμφιβολίες για εκείνον και ξεκίνησε τις απειλές. Δεν δίστασε, δηλαδή, να πει πως αν τον δει να παραστρατεί, θα κάνει και εκείνη το ίδιο, απατώντας τον με κάποιον άλλο παίκτη.

Ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση του Κόρκα και της Ιωάννας στο Love Island

Έκτακτο ταξίδι από στέλεχος του ΣΚΑΪ στην Τενερίφη

Εδώ και πολύ λίγο καιρό παρακολουθούμε μέσα από τον ΣΚΑΪ το νέο και εντελώς ανατρεπτικό για ελληνικά δεδομένα ριάλιτι αγάπης Love island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του.

Αν και πολύ εκκεντρικό το όλο concept βλέπουμε τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι και τα πιο υψηλά και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν λέγεται πως γίνονται εσωτερικές προσπάθειες να ανεβάσουν το project.

Πιο αναλυτικά, πέταξε για Τενερίφη στέλεχος του καναλιού με σκοπό να δει τι είναι αυτό, που λείπει και να διορθωθεί, μιας και εξαρχής οι προσδοκίες για τo Love island ήταν υψηλές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Love island

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Και μπαίνει ο Βασιλάκος και αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με τα σχόλια του Twitter

Love Island: Ο Αργύρης επέλεξε το ταίρι του - Η ατάκα που "ξεσήκωσε" τους παίκτες