Από Στέλλα Μούτσιου

Τα προβλήματα στη σχέση του Γιώργου και της Αναστασία είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, όμως στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/10 στο Love Island αποφάσισαν να συζητήσουν για να πάρουν μία τελική απόφαση για το μέλλον τους. Εκείνη δεν μπορεί να αντέξει την ζήλια του και την νευρικότητά του, ενώ εκείνος δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χαρακτήρα της γενικότερα.

Έτσι, κατέληξαν πως είναι καλύτερο να χωρίσουν, ώστε να αποφύγουν άλλους τσακωμούς που μπορεί να κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο άσχημα μεταξύ τους

Ο Γιώργος και η Αναστασία "το τελείωσαν" στο Love Island

Ο Αργύρης επέλεξε το ταίρι του

Όσο αναμένεται να φτάσει ένα από τα στελέχη του ΣΚΑΪ στη Τενερίφη, συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στο Love Island. Ο Αργύρης κλήθηκε να διαλέξει επιτέλους το κορίτσι που του κέντρισε το ενδιαφέρον για να γίνει το ταίρι του και το ανακοίνωσε μπροστά σε όλους.

Ήταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία, αλλά η τελική του απάντηση ήταν η δεύτερη. Αυτό την χαροποίησε ιδιαίτερα, όμως το γεγονός πως ο Θοδωρής, εξαιτίας αυτού έμεινε σινγκλ, καθώς και το σχόλιο που εκείνη έκανε για την διακοπή της σχέσης τους, δυσαρέστησε τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Το βράδυ αγαπημένοι, τη μέρα μαλωμένοι - Η Ιωάννα άρχισε τις απειλές προς τον Κόρκα

Love Island: «Και μπαίνει ο Βασιλάκος και αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με τα σχόλια του Twitter