Από Ελένη Μήτση

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου σχετικά με το αν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του Survivor all star. Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για το όνομά του.

Ωστόσο γι αυτούς, που έχουν καλή μνήμη και σε όσους δεν έχουν θα πρέπει να θυμίσουμε τις δηλώσεις του νικητή του ριάλιτι στο Super Κατερίνα σχετικά με το αν θέλει να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά και για τον αν θεωρεί τον εαυτό του παίκτη ριάλιτι.

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγο πριν πει το ''ναι'' στο All star Survivor

«Εγώ είμαi αθλητής, όχι παίκτης reality»

Ο ρόλος του στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star την ερχόμενη σεζόν, μετά από την μεγάλη πρόταση που του έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα πάρει ακριβώς). Αυτή τη φορά ωστόσο ο κορυφαίος παίκτης που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης, δε θα είναι κανονικά διαγωνιζόμενος.

Ούτε όμως και παρουσιαστής! Το Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (4/10) αποκάλυψε ακριβώς τι θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ριάλιτι επιβίωσης, και πώς θα δικαιολογεί τον υπέρογκο μισθό που θα παίρνει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και σε άλλη ομάδα. Θα κάθεται αρκετές ώρες στην παραλία ωστόσο δε θα μένει στην καλύβα μαζί τους αλλά σε ένα ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κοντά στην αρένα. Δε θα έχει μαζί του κινητό ούτε θα έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ωστόσο ο «Ντάνος», δε θα βρίσκεται μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο. Θα μείνει σίγουρα έναν μήνα και μέσα σε αυτόν θα είναι εντελώς αποκομμένος.

Στο παιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σώζει κόσμο, θα δίνει ζωές στους παίκτες. Επομένως θα λειτουργεί σαν μπαλαντέρ όταν κάποιος παίκτης δεν είναι σε θέση να παίξει.

Παράλληλα, θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι άλλο από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον θέλει διακαώς - Η νέα πρόσφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στον πιο περιζήτητο παίκτη του Survivor για το All Star Game

Μας έπιασε ζαλάδα! Η νέα πρόταση μαμούθ από τον Ατζούν για να πάει Survivor All Star ο Αγγελόπουλος