Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Love Island, καθώς όσο το παιχνίδι προχωράει τόσο περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε για τους διαγωνιζόμενους και τις ζωές τους. Ο Αλέξανδρος Κώτσης, για παράδειγμα, είχε σχέση με μία από τις νικήτριες του GNTM, όμως στο σημερινό (4/10) επεισόδιο ο ίδιος δεν θα είναι στο επίκεντρο της βραδιάς.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί η Αναστασία, η οποία "φλερτάρει" με τον Γιώργο, όμως ένας καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσά τους και αυτό θα την ωθήσει στα άκρα, βγάζοντας θυμό την ώρα που θα μιλάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκείνος θα την κατηγορήσει μπροστά σε όλους για το γεγονός πως εκείνη δεν πιστεύει στην ταμπέλα της σχέσης, αλλά η ίδια δεν θεωρεί πως είναι λογικό να την έχει ερωτευτεί μέσα σε 4 μέρες γνωριμίας.

Το ξέσπασμα της Αναστασίας στο Love Island

Η Ιωάννα Τζανή όλο και πιο κοντά σε ένα αγόρι

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στη βίλα του Love Island με το επεισόδιο της Τρίτης 4/10 στις 23.15 να αναμένεται γεμάτο με εκπλήξεις και ανατροπές! Μετά την είσοδο του Αλέξανδρου, που έφερε αναστάτωση στα κορίτσια και προβλημάτισε τα αγόρια, την είσοδό της έκανε στη βίλα μία γυναίκα-πειρασμός!

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα στο Love Island; Θα γίνει η Ιωάννα ζευγάρι με τον single Γιώργο Γ. ή θα επιλέξει κάποιον άλλο Islander αλλάζοντας τη σύνθεση μέσα στη βίλα; Ποιοι θα αρχίσουν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους;

Στο νέο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 στις 23.15 νέα παιχνίδια περιμένουν τους Islanders. Ένα game mat απλώνεται και τα ζευγάρια συναγωνίζονται στην… ευλυγισία! Αργότερα έρχεται η ώρα να μιλήσουν οι.. κάρτες, τι είναι γραμμένο πάνω τους και σε τι περιπέτειες θα μπουν οι Islanders;

Έφτασε όμως και η ώρα η Ιωάννα να γνωρίσει καλύτερα τα αγόρια σε ένα ρομαντικό δείπνο. Ποιος θα κερδίσει την καρδιά της; Όσο εκείνη προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνους τα κορίτσια ετοιμάζονται για μία απρόσμενη έξοδο! Από τη διασκέδασή τους δεν επιστρέφουν μόνες… ένας νέος πειρασμός ανατρέπει ξανά τα δεδομένα!

undefined

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με άλλη μύτη και χωρίς φουσκωτά χείλη - Έτσι ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι