Από Στέλλα Μούτσιου

Η Τίτσα Λάβδα είναι μία από τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που πέρασαν από την πασαρέλα του GNTM 5 και "κέρδισαν" την κριτική επιτροπή από την πρώτη στιγμή με την φινέτσα και το ταλέντο τους. Παρόλα αυτά, στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10, όπου πραγματοποιήθηκε το ID Catwalk για να επιλεχθούν τα κορίτσια που θα περάσουν στην επόμενη φάση, τα πράγματα εξελίχθηκαν δυσάρεστα για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά της μίλησε ξεχωριστά από τις άλλες κοπέλες και προσπάθησε να της εξηγήσει πως, ενώ είναι πανέμορφη και φαίνεται πως μπορεί να κάνει πολλά, το γεγονός ότι είναι τόσο μεγάλη δεν της επιτρέπει να συμμετέχει σε πολλές από τις δοκιμασίες που έχουν αποφασιστεί, διότι μπορεί να αποβούν επικίνδυνες. Έτσι, καταρρίφθηκαν και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση.

Αποχώρησε η 79χρονη Τίτσα από το GNTM 5

Εκείνη έδειξε να καταλαβαίνει τα λόγια του μοντέλου και αποχώρησε με χαμόγελο, όπως πάντα.

Η Τίτσα Λάβδα από τον διαγωνισμό μόδας είχε τραγουδήσει με τον Αντώνη Ρέμο

Το φετινό GNTM είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ με το ηλικιακό όριο να έχει ανοίξει και δίνει ευκαιρίες σε γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών να έρθουν πιο κοντά στο όνειρο τους, δηλαδή να γίνουν μοντέλα.

Η 79χρονη Τίτσα Λάβδου είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, πηγαίνοντας στον διαγωνισμό και αποσπώντας με τον αέρα της 4 ναι. Τόσο οι κριτές όσο και το twitter φάνηκε να λάτρεψε την γυναίκα, η οποία είναι από μόνη της ο ορισμός ''χαρά της ζωής''.

Μέσα από μια γρήγορη αναζήτηση στον λογαριασμό της στο instagram είδαμε άλλο ένα ταλέντο της, αυτό του τραγουδιού, με την ίδια να έχει ανέβει στην πίστα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Πήγε συστημένη από τον Πανταζή αλλά δεν τα κατάφερε - Η αλήθεια για την σχέση της με τον τραγουδιστή

GNTM 5: Σοφία Χατζηπαντελή τέλος - Τα αποχαιρετηστήρια λόγια των κριτών

TAGS