Από Στέλλα Μούτσιου

Στο σημερινό (3/10) επεισόδιο του GNTM 5 όλα ξεκίνησαν με ένα πολύ θετικό κλίμα μετά την διαγωνιζόμενη που "τρέλανε" τον Τάσο Σοφρωνίου. Παρόλα αυτά, όταν μπήκε στο πλατό η Κατερίνα, κάτι άλλαξε. Πρόκειται για ένα κορίτσι που ανήκει στην κατηγορία των plus size μοντέλων, το οποίο όμως έχει και πολλά τατουάζ, κάτι που η Βίκυ Καγιά απεχθάνεται.

Η επιτροπή διχάστηκε, καθώς οι μισοί θεώρησαν πως δεν κάνει για τον διαγωνισμό, ενώ οι άλλοι μισοί ενθουσιάστηκαν. Αφού πήρε, λοιπόν, δύο "ναι", πήρε και δύο όχι, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι. Επομένως, έπαιξε το δυνατό της χαρτί και της έδωσε την wild card.

Η οντισιόν της Κατερίνας που πήρε wild card στο GNTM 5

Η παίκτρια με λεύκη που "κέρδισε" την κριτική επιτροπή

Πολλές διαγωνιζόμενες έχουν ξεχωρίσει στο GNTM λόγω των στοιχείων που τις διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα η Λυδία Κατσανικάκη που πάσχει από αλωπεκία, και ενώ άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι αρνητικό, εκείνες το κάνουν δύναμή τους. Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 3/10 περπάτησε μπροστά στους κριτές μία κοπέλα, η οποία έχει λεύκη και παρόλο που αγχώθηκε όταν της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, κατάφερε να τους ενθουσιάσει.

Πέρασε, λοιπόν, παίρνοντας τέσσερα "ναι" και πανηγύρισε, γιατί πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιθυμία της.

«Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», ανέφερε.

GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά πίσω από τις κάμερες

GNTM 5: Ολική επαναφορά με τα όλα της! Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και έρχονται οι...