Από TV24 Team

Η Χριστίνα Ορφανίδου ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του πρώτου κύκλου του Big Brother στο ΣΚΑΪ. Η παρουσία της στο παιχνίδι ήταν άκρως εκρηκτική αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι είχε έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση μιας και είχε διαρρεύσει εκ νέου ένα recenge porn βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν. Η Χριστίνα Ορφανίδου πάλεψε πολύ με αυτή την υπόθεση ενώ από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό οποιαδήποτε κοπέλας βιώνει κάτι αντίστοιχο.

«Το 2017 όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο έζησα ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει και να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ ιδιωτικές στιγμές, τις διέδιδε από κινητό σε κινητό σε δικό μας περιβάλλον. Με ξεφτίλισε, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, έχασα τη δουλειά μου και μου χάλασε την καινούρια σχέση.

Εφτασα και να βιώσω μπούλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω και κινήθηκα νομικά, όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει άσχημα. Θέλω να δώσω συμβουλή σε όλες τις γυναίκες. Ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές στιγμές.

Δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει και πως θα τις εκμεταλλευτεί λόγω εγωισμού κάποιος. Να είστε δυνατές και να προσέχετε πάρα πολύ. Δεν είστε θύματα, αυτοί που κάνουν αυτές τις κινήσεις, αυτοί είναι τα θύματα.

Ημουν σε εστιατόριο και μου ήρθε μήνυμα στο ίνσταγκραμ και πάγωσα. Είχαν ανέβει οι προσωπικές στιγμές μου σε συγκεκριμένο προφίλ. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να καταρρακώσει έναν άνθρωπο. Ηξερα τι έκανα αλλά νόμιζα ότι θα ήταν σύντροφός μου μια ζωή και ήθελα να του ικανοποιήσω τις φαντασιώσεις του. Προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να κατέβουν όλα αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εχω έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση», είχε πει μεταξύ άλλων για το βίντεο.

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ασχολείται επαγγελματικά με το πόκερ. Πλέον ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, εργάζεται και ως υποδοχή σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Γκάζι.

Η ίδια ανά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συνεχίζει να φέρνει χάος όπου πάει - Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης του Big Brother

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother