Από TV24 Team

Πολύ δυναμική ήταν η χθεσινή 30/9 πρεμιέρα του Love Island (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε), με τα 5 κορίτσια και τα 5 αγόρια να μπαίνουν στη βίλα και να ξεκινάνε να γνωρίζονται να και να δημιουργούν τα πρώτα ζευγάρια.

Τα σκληρά πλάνα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι μιας και λίγο αφού μπήκαν οι παίκτες στο σπίτι, αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο για να πέσουν να κοιμηθούν.

Το επίμαχο βίντεο του Love Island

Η κάμερα φυσικά βρισκόταν μέσα στο μπάνιο και έπιασε έναν από τους διαγωνιζόμενους μέσα στη ντουζιέρα. Το πλάνο ήταν μάλιστα αρκετά αποκαλυπτικό αφού το μόνο που κρύφτηκε ήταν τα επίμαχα σημεία του παίκτη. Ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γεωργίου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γεωργίου

Μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές και 1 ανιψάκι που του «έχει πάρει το μυαλό».

Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης αλλά δεν πήγε ποτέ. Είναι της άποψης «μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε» και για αυτό έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Ηθοποιός σε escape room, barista, υπάλληλος σε βενζινάδικο, security και πολλές άλλες. Ως hobby του έχει την καλλισθενική γυμναστική αλλά και τα escape rooms. Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο του έρωτα στο Love Island;

Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση αν του αρέσει μια κοπέλα ενώ τον εξιτάρει να βρίσκουν όμορφη την κοπέλα του.

Είχε μια σχέση η οποία όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ήταν στρατό, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο Love Island ο Γιώργος μπαίνει έχοντας ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό του και είναι ανοιχτός για νέες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Σάλος στο twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love island

Love island trailer 30/9: Πέντε εναντίον ενός - Ξεκινάνε τα πισώπλατα χτυπήματα στον Αλέξανδρο