Από Πέννυ Μαστοράκου

Τελικά μάλλον άξιζε η αναμονή μετά την αναβολή της πρεμιέρας, (δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ νωρίτερα) του Love Island, καθώς το βράδυ της Πέμπτης 29/9 είδαμε την μεγάλη πρεμιέρα, και το ριάλιτι αγάπης άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους λαμπερούς του παίκτες (δείτε εδώ τα κορίτσια που θα μας απασχολήσουν).

Το Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός, καθώς περίμενε στην γωνία για να δικάσει ή να αποθεώσει τα όσα θα δει, και περιμένοντας υπομονετικά όπως βλέπουμε και στα σχόλια, να δει τους πρώτους τσακωμούς και τις πρώτες ίντριγκες στο ριάλιτι. Τα σχόλιά τους όπως πάντα ένα προς ένα επικά...

Η "θερμή" υποδοχή και τα επικά σχόλια των χρηστών στην πρεμιέρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει για τις ατελείωτες εκπλήξεις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η παρουσιάστρια του ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού μας" και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την πορεία του σόου, αλλά και σχετικά με τα δικά της συναισθήματα και τον ρόλο της στο παιχνίδι.

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε πως ο ενθουσιασμός του γι' αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ μεγάλος και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει, ενώ τόνισε πως οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και κανείς δεν θα μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι συνηθισμένη να μένω στο εξωτερικό, οπότε είμαι πολύ άνετη, πολύ ήρεμη και θα έλεγα αρκετά ενθουσιασμένη. Μου αρέσει πολύ το πρότζεκτ, είναι ένα από τα σόου που παρακολουθώ πολλά χρόνια τώρα από το εξωτερικό, οπότε ανυπομονώ να δω και το δικό μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα δείτε αγάπη, χαρά και ότι ζούμε γενικά στη ζωή μας κάθε μέρα. Κανονικές ιστορίες αγάπης».

«Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι εκεί, να βοηθάω εσάς να καταλαβαίνετε το πρότζεκ πάνω απ΄ όλα και να "προσέχω" τα παιδιά έτσι ώστε να βρουν το καλύτερο δυνατό ταίρι», ανέφερε έπειτα.

«Δεν μπορείτε ούτε να το φανταστείτε», κατέληξε μιλώντας για τις εκπλήξεις που θα έρθουν στο σόου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τα πράγματα φαίνονται...» - Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την αναβολή της πρεμιέρας του Love Island

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι