Από TV24 Team

Λίγο έχει μείνει μέχρι την ημέρα που το Love Island θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και μέχρι τότε οι τηλεθεατές γνωρίζουν κάθε μέρα και λίγους από τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο σόου, όπου αναζητούν τον πραγματικό έρωτα.

Πέρα, λοιπόν, από την 22χρονη ξανθιά που υπόσχεται να αναστατώσει τα αγόρια της βίλας, στο παιχνίδι θα βρίσκεται και ο Βασίλης Ντάφος, ο οποίος δηλώνει πως είναι και ηθοποιός και πως είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλης Ντάφου για την συμμετοχή του στο Love Island

Αποκλειστικό: Ξεπερνούν κατά πολύ τον βασικό μισθό - Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες

Η πρεμιέρα του Love Island αναβλήθηκε πριν από λίγες ώρες λόγω κακοκαιρίας (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί τελικά), ωστόσο η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που κυκλοφόρησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων, το ριάλιτι του έρωτα έχει κινήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών).

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο περισσότερα λεφτά θα βγάλεις. Αν δε είσαι αυτός ή αυτή που θα κερδίσει, θα έχεις +50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Όχι και άσχημα για να ζεις σε μία βίλα στην Τενερίφη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φέτος για το μεροκάματο θα σχολιάζεις πηδήμ@τ@!» - Το Twitter "ξέσκισε" το Love Island πριν καν ξεκινήσει

Love island: Δεν κρατιέται να γνωρίσει τα αγόρια - Η εντυπωσιακή ξανθιά νοσοκόμα που θα δούμε στη βίλα