Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η πρεμιέρα του απόλυτου ριάλιτι μόδας και μοντέλων GNTM 5, τόσο με τις διαγωνιζόμενες, όσο και με τα σχόλια των κριτών και τις απόψεις τους. Πολλές πρωινές εκπομπές την Τρίτη 20/9 σχολίασαν τα όσα είδαν, αλλά κάποιοι ανέτρεξαν να βρουν όσες κοπέλες του τράβηξαν την προσοχή, και προκάλεσαν "πονοκέφαλο" και διχασμό.

Μία από αυτές ήταν και η μικροκαμωμένη Έλενα, η οποία μπορεί να δίχασε τους κριτές, αλλά τελικά πήρε τέσσερα "ναι" και πέρασε.

Αυτή είναι η Έλενα Λυσάνδρου που δίχασε τους κριτές

Η 18χρονη Έλενα Λυσάνδρου από την Κύπρο που εργάζεται ως μοντέλο - influencer στο Instagram! Έχει ύψος 1,64, ξανθά μαλλιά και πανέμορφο πρόσωπο, στο Instagram έχει ήδη πάνω από 40.000 followers και αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές ενώ η Βίκυ Καγιά "χαλάστηκε" από το γεγονός ότι φορούσε make up στην οντισιόν. Η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε με το ύψος της αλλά τελικά της έδωσε το ναι!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη "ξεφτίλισε" με δυο κουβέντες το GNTM 5

Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 20/9 στο Πρωινό μας, τοποθετήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα παρακολούθησε, τα οποία όπως ανέφερε την θύμωσαν ιδιαίτερα, και αναφέρεται στην πρώτη διαγωνιζόμενη.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άντε πήγε 23:00 πρέπει να ξαπλώσω...» - Ξεσάλωσε το Twitter με την 79χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5

GNTM 5: «Δε θα τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα, κάτσε λίγο» - Τα ''πήρε'' στο κράνιο ο Σωφρονίου με όσα είπαν η Χατζηπαντελή και ο Καράβας

TAGS