Από TV24 Team

O πέμπτος κύκλος του GNTM είναι πλέον γεγονός. Εδώ και λίγες ημέρες, ανανεωμένη και με μεγάλη διάθεση, η νέα επιτροπή του ριάλιτι μόδας ξεκίνησε τα γυρίσματα με πολλά απρόοπτα, αστεία και backstage υλικό μόνο για το κοινό του TiVi Σίριαλ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κορίτσια και γυναίκες από 18 έως 88 έχουν κληθεί εδώ και μέρες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον πέμπτο κατά σειρά κύκλο του ριάλιτι μόδας, που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους πιστούς.

GNTM 5 Καγιά Σοφρωνίου

Λεπτομέρειες για τα γυρίσματα του GNTM 5

Για το πρότζεκτ που αναζητά μοντέλα με σκοπό να τους δώσει τη δυνατότητα μιας μεγάλης καριέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και οι... πιστές ανταποκρίθηκαν. Επίδοξα μοντέλα από όλη τη χώρα βρέθηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους στις εγκαταστάσεις της παραγωγής όπου γίνονται τα γυρίσματα και διεκδίκησαν μια θέση στον λαμπερό κόσμο της μόδας. Φυσικά, δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

GNTM 5 Χατζηπαντελή Καγιά

Δηλαδή τα κορίτσια εκείνα που αποκλείστηκαν αλλά και εκείνα που δεν κατάφεραν να σταθούν μπροστά στις τέσσερις καρέκλες των κριτών, λόγω ανίχνευσης του κορωνοϊού. Και μπορεί ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί να έλειπαν από τα γυρίσματα, ωστόσο δεν έλειψαν οι στιγμές γέλιου μεταξύ της νέας επιτροπής που μέχρι στιγμής απαρτίζουν οι Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή.

GNTM 5 κριτές

Γράφω «μέχρι στιγμής» καθώς το 25χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο δεν θα είναι σε όλο τον κύκλο αλλά στα πρώτα επεισόδια των auditions. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ίσως στην επόμενη φάση, αυτή του bootcamp, στην καρέκλα της να καθίσει ένας άλλος εκπρόσωπος της μόδας. Εκεί ωστόσο, βρέθηκε και η Έλενα Γαλύφα, η inflouencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα καλωσορίζει τα μοντέλα, θα τους κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την ενασχόλησή τους με τη μόδας και φυσικά θα τα εμψυχώνει.

GNTM Σοφρωνίου Καράβας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλει να το παίξει Φρίντα Κάλο αλλά είναι...» - Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Είναι πολύ συγκινητικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την κριτική επιτροπή του GNTM 5