Από TV24 Team

Το βράδυ της Τετάρτης (7/7) ολοκληρώθηκε το Survivor 5 με τον μεγάλο τελικό που ανέδειξε ως νικητή τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε). Η αλήθεια είναι βέβαια πως ενώ οι περισσότεροι πρώην παίκτες έδωσαν το παρών, κάποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Στον τελικό του Survivor 5 πήγε μέχρι και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε αποβληθεί από την παραγωγή (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter). Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί να άργησε λίγο αλλά επίσης εμφανίστηκε.

Οι παίκτες που έλειπαν από τον τελικό του Survivor 5

Αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη, μπορεί να πήγε κανονικά στον ημιτελικό (δείτε εδώ τι φόρεσε), ωστόσο στον τελικό ήταν άφαντη. Δεν εξήγησε βέβαια κάποιος το λόγο, αλλά το σίγουρο είναι πως έχασε όσα έγιναν στο φινάλε.

Ακόμη ένας που έλειπε, αυτή τη φορά και από ημιτελικό και από τελικό, ήταν ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από το παιχνίδι ενώ είχε τσακωθεί με τους περισσότερους συμπαίκτες του.

Το παρών στον τελικό δεν έδωσε ούτε ο Άγγελος Πουλής, ο οποίος μπήκε στο Survivor 5 για ελάχιστες μέρες και αποχώρησε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε.

Τέλος από το live έλειπε και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία τις προηγούμενες μέρες δήλωσε πως θα βρισκόταν εκτός Αθηνών αλλά δεν είχε σκοπό να πάει ούτως ή άλλως.

«Είναι στις υποχρεώσεις που έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο να παρευρεθούμε στον τελικό και στον ημιτελικό οπότε ναι είχα επικοινωνία. Ωστόσο δε θα πάω. Θα βρίσκομαι αρχικά εκτός Αθηνών αλλά και να σου είμαι ειλικρινής και εδώ να ήμουν δε θα ήθελα να πάω, θα πήγαινα με το ζόρι δηλαδή. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμη λέξη για την τηλεόραση, αλλά κοινώς έχω ξενερώσει με το παιχνίδι», είχε πει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη μετά τη νίκη του

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω πάρει το έπαθλο. Είναι τόσοι πόνοι, τόση στεναχώρια, τόση πείνα, τόση κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την πρώτη μέρα που μπαίνεις στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό το έπαθλο και τώρα να το κρατάς στα χέρια σου.

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει αυτό το έπαθλο. Για εμένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: H πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της

Προχωράει το Survivor All Star - Η λίστα των 100 προσώπων που εξετάζει ο Ατζούν