Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε λίγες ώρες θα έχει γίνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef, του πιο άξιου και ταλαντούχου μάγειρα, σύμφωνα πάντα με τους κριτές του κορυφαίου πρότζεκτ που έχει μυήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες Ελληνες στην υψηλή γαστρονομία (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής).

Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού δεν είναι άλλοι από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ. Και μπορεί πολλοί να περίμεναν να δουν τον Παναγιώτη σε αυτή τη θέση, ωστόσο η Καλλιόπη ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς αποτελούσε και την πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Καλλιόπη του MasterChef 6

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάξο. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτό που την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Η Καλλιόπη δήλωσε για δεύτερη φορά συμμετοχή στον διαγωνισμό και φέτος όχι μόνο ο κόσμος αλλά και οι κριτές αναγνώρισαν τη μεγάλη της βελτίωση. Σε σημείο μάλιστα που βήμα-βήμα την οδήγησαν στον τελικό.

Ειδικά φέτος έχει αποδείξει πως είναι επτάψυχη αφού κατάφερε να διώξει πολύ άξιους παίκτες από το πλευρό της κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε πως έχουμε ξαναδεί αναμέτρηση άντρα-γυναίκας στον τελικό, όμως μόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε πέρυσι να εξολοθρεύσει τον αντίπαλό της, Διονύση Σαρακίνη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Καλλιόπη θα είναι αυτή που θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο της νέας Ελληνίδας MasterChef.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6: Η ηλικία και η καταγωγή του φιναλίστ Παναγιώτη Κουμουνδούρου

MasterChef 6: «Νιώθω ήδη παντρεμένη με τον Νικήτα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της συντρόφου του Νικήτα