Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι τελικοί του MasterChef 2022 συνεχίζονται και οι καθιερωμένες κυκλικές κουζίνες είναι στη θέση τους και περιμένουν τους δύο φετινούς φιναλίστ, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, για μια ακόμη συγκλονιστική, μαγειρική αναμέτρηση!

Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης, σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία τελικού, καλούνται να παρουσιάσουν το δικό τους menu τεσσάρων σταδίων (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής).

Αυτό είναι και το τελευταίο menu, που θα παρουσιάσουν στο φετινό διαγωνισμό και εκτός από την εξαιρετική γεύση, την άρτια τεχνική, την εντυπωσιακή δημιουργικότητα και την αψεγάδιαστη εμφάνιση στα πιάτα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους δύο φιναλίστ να δουν την ουσιαστική εξέλιξη τους στον διαγωνισμό, τις γεύσεις που αγαπούν και τη μαγειρική τους ταυτότητα.

Οι προσπάθειες τους θα βαθμολογηθούν από μια κοινή βαθμολογία και από τους τρεις chef κριτές για τον κάθε διαγωνιζόμενο.

Με απαράμιλλο στυλ, οι τρεις chef κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης επιλέγοντας κοστούμι με γραβάτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς επιλέγοντας κοστούμι με παπιγιόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιλέγοντας κοστούμι… σκέτο, καλωσορίζουν στον εξώστη όλους τους υποψήφιους του φετινού διαγωνισμού αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο φιναλίστ, που βρίσκονται στην κουζίνα του

MasterChef 2022 για να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου, η απόλυτη συγκέντρωση, η γρήγορη μαγειρική αντίληψη και η ανεπιτήδευτη ευρηματικότητα, θα είναι εκείνα τα στοιχεία, που θα κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι στιγμής οι δύο φιναλίστ έχουν περάσει από πέντε ημέρες απαιτητικών δοκιμασιών, μη γνωρίζοντας τι κρύβουν οι σφραγισμένοι φάκελοι και τι θα κρύβει και ο σημερινός φάκελος.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν!

Το trailer του αποψινού (14/6) MasterChef 6

Το τελευταίο μισάωρο του MasterChef 6

Και αφού τελειώσει η διαδικασία της μαγειρικής, στις οθόνες μας θα ξεκινήσει η live μετάδοση όπου και θα διαρκέσει κάτι παραπάνω από μισή ώρα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που θα έχουν φορέσει τα καλά τους, θα μας μεταφέρουν τις καλύτερες φάσεις του φετινού διαγωνισμού αλλά και όλη τη διαδρομή των μαγείρων που φιλοξένησαν μέχρι τη βραδιά του τελικού. Δίπλα τους, εκτός από τον Παναγιώτη και την Καλλιόπη, θα έχουν και τους φακέλους με τα αποτελέσματα, οι οποίοι θα είναι απόλυτα σφραγισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα ακούσει το όνομά του ως νικητή του «MasterChef 6» είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6: «Νιώθω ήδη παντρεμένη με τον Νικήτα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της συντρόφου του Νικήτα

MasterChef 6: «Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία...» - Απασφάλισε ο Γιάννος μετά την αποχώρησή του