Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 6, ο Γιάννος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το τι τον έκανε να αποσυγκεντρωθεί στην τελευταία δοκιμασία καθώς και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Οι δηλώσεις του Γιάννου για την αποχώρησή του

«Είχα μπει πολύ ζεστά, ήμουν πολύ χαλαρός. Δεν αρχίσαμε καλά αλλά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν μπήκα. Ήθελα να πάω γρήγορα, είχα στο μυαλό μου πολλές παρασκευές. Αποσυντονίστηκα. Λογικό ήταν να ξεσπάσω, ήταν ένα ταξίδι, βιώσαμε πολλά μέσα και ωραίες στιγμές και ο καθένας λυγίζει, ήταν η στιγμή, η δική μου στιγμή γιατί ήξερα πως δεν έχω κάνει καλό πιάτο, για αυτό τα άφησα να βγουν προς τα έξω.

Δεν έφυγα ποτέ από τον στόχο μου. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Με συγκίνησαν τα καλά λόγια των κριτών.

Το έλεγα από την αρχή ότι είμαστε μία ζούγκλα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθούσαν να ανέβουν. Μιλάγαμε πολύ με τον Δημήτρη, κάναμε παρέα και τον σέβομαι. Εκεί που το έχανε ήταν ο τρόπος που εκφραζόταν. Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία, είναι κακό να "βαράς" κάποιον χωρίς λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

Οι δηλώσεις του Μπόμπαινα μετά την αποχώρησή του

«Δεν υπάρχει μάγειρας που να μην ξέρει τι έχει μαγειρέψει. Όταν έχεις ένα ατύχημα ή έχει γίνει μια αστοχία, είσαι ο πρώτος που πρέπει να το πεις. Κατάλαβα κατευθείαν ότι είχα κάνει κάτι λάθος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Η Ελπίδα είναι διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελπίδα μου ζήταγε συγνώμη στις επιστροφές».

«Ένα κεφάλαιο έκλεισε, πάμε παρακάτω μαγειρικά… Τα συναισθήματά μου ήταν πραγματικά», είπε στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6 Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή που θα πάρει τα 50.000 ευρώ

MasterChef 5: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου για την αποχώρησή του