Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κόντρα του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5, όχι μόνο δε λέει να λάβει τέλος, αλλά… φουντώνει ολοένα και περισσότερο στο αποψινό (31/5) επεισόδιο που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ!

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κατηγορεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα τον ακολουθήσουν) για αυτήν την εβδομάδα ότι δεν εννοεί όσα λέει περί πρόθεσής του να ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Survivor. Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός δηλώνει πως δεν μπορεί πια να ανεχτεί τη στάση του Άρη απέναντί του.

Την ίδια ώρα, οι δύο ομάδες συναντώνται στον δεύτερο, και πολύ κρίσιμο, αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κερδίσουν, ώστε να βγάλουν στον… τάκο και έναν παίκτη από τη Μπλε ομάδα ή θα είναι αποκλειστικά «κόκκινη» υπόθεση η αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα;

To trailer του Survivor 5 (31/5)

Πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor 5

Το Survivor 5 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν από τότε τη μάχη της επιβίωσης, θα κρατήσει για καιρό ακόμη συντροφιά στους τηλεθεατές και εμείς έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει πια στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν θέσει προς το παρόν ως στόχο, το να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι αυτό να γίνει ατομικό, ενώ λίγο μετά τον τελικό, μια παίκτρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ ποια).

Κι αυτό γιατί ο μεγάλος τελικός και η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε οι παίκτες έχουν να περάσουν ακόμη πολλούς στίβους μάχης μέχρι να φτάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Να ενημερώσω λοιπόν...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε για τις προμήθειες που πήρε

Survivor 5: «Ήταν πράγματα που έβλεπα...» - Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη