Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα βήμα πριν το τέλος έχει φτάσει η έκτη σεζόν του MasterChef και η αγωνία των τηλεθεατών για τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει τις 50.000 ευρώ έχει κορυφωθεί.

Στο χθεσινό (30/5) επεισόδιο, ο Νικήτας άφησε πίσω του τον διαγωνισμό καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και έτσι, η Καλλιόπη, ο Πάνος και η Ελπίδα βρίσκονται προς την τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο.

Απόψε (31/5) ένας από τους τρεις παίκτες θα αποχωρήσει μετά από εξαιρετικά σκληρή δοκιμασία και έτσι θα διαμορφωθεί η δυάδα του τελικού. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

Πού και πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 6

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω των έκτακτων μέτρων που επικρατούσαν για τον κορωνοϊό, αποφασίστηκε, οι φιναλιστ του MasterChef να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Κάπως έτσι θα διαμορφωθεί ο μεγάλος τελικός και η ανακοίνωση του αποτελέσματος που θα γίνει live όπως κάθε χρόνο, θα προβληθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6: «Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία...» - Απασφάλισε ο Γιάννος μετά την αποχώρησή του

MasterChef 5: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου για την αποχώρησή του