Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μόνο ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022! Οι δοκιμασίες για την πρόκριση συνεχίζονται και στο τέλος της ημέρας οι τρεις φιναλίστ θα είναι γεγονός!

Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν το βαθμολογικό αποτέλεσμα, που έχει ήδη σχηματιστεί, μετά τις δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, κάτι που έδειξε η αποχώρηση του Γιάννου. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Στο τέλος της ημέρας και μετά την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών, ποιοι θα είναι τελικά οι φιναλίστ του MasterChef 2022 και για ποιον ή ποια το ταξίδι στο φετινό διαγωνισμό θα λήξει μια ανάσα πριν τον τελικό;

Το trailer του αποψινού (30/5) επεισοδίου του MasterChef 6

Οι δηλώσεις του Γιάννου για την αποχώρησή του

«Είχα μπει πολύ ζεστά, ήμουν πολύ χαλαρός. Δεν αρχίσαμε καλά αλλά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν μπήκα. Ήθελα να πάω γρήγορα, είχα στο μυαλό μου πολλές παρασκευές. Αποσυντονίστηκα. Λογικό ήταν να ξεσπάσω, ήταν ένα ταξίδι, βιώσαμε πολλά μέσα και ωραίες στιγμές και ο καθένας λυγίζει, ήταν η στιγμή, η δική μου στιγμή γιατί ήξερα πως δεν έχω κάνει καλό πιάτο, για αυτό τα άφησα να βγουν προς τα έξω.

Δεν έφυγα ποτέ από τον στόχο μου. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Με συγκίνησαν τα καλά λόγια των κριτών.

Το έλεγα από την αρχή ότι είμαστε μία ζούγκλα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθούσαν να ανέβουν. Μιλάγαμε πολύ με τον Δημήτρη, κάναμε παρέα και τον σέβομαι. Εκεί που το έχανε ήταν ο τρόπος που εκφραζόταν. Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία, είναι κακό να "βαράς" κάποιον χωρίς λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6 Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή που θα πάρει τα 50.000 ευρώ

MasterChef 5: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου για την αποχώρησή του