To Survivor 5 επιστρέφει απόψε (30/5) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, το tv-24.gr έχει για εσάς το spoiler για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει πια στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν θέσει προς το παρόν ως στόχο, το να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι αυτό να γίνει ατομικό (δείτε εδώ ποια φέρεται να είναι η τριάδα του τελικού).

Οι ισορροπίες έχουν κλονιστεί και πολλοί από τους παίκτες έχουν βρεθεί στα όριά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βρισηίδα, η οποία στο χθεσινό (29/5) επεισόδιο βγήκε εκτός εαυτού μετά από μία ήττα της στο αγώνισμα.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor 5

Αυτή τη φορά τα πράγματα αλλάζουν. Μετά και από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τους παίκτες της και έτσι, όλοι προσπαθούν να διατηρήσουν ακέραιες τις ομάδες τους.

Αυτή ωστόσο που θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας δε θα είναι άλλη από την Μπλε ομάδα, στέλνοντας τους Κόκκινους σε ψηφοφορία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Να ενημερώσω λοιπόν...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε για τις προμήθειες που πήρε

Survivor 5: «Ήταν πράγματα που έβλεπα...» - Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη