Και μόνο η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5 αποτέλεσε μεγάλη είδηση για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και όχι άδικα μιας και πέρυσι, το νεαρό μοντέλο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και είχε αποχωρήσει πολύ ξαφνικά.

Κάτι αντίστοιχο ωστόσο δεν συνέβη και φέτος καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι. Το τηλεοπτικό κοινό δεν της έδειξε την ίδια εμπιστοσύνη με πέρυσι και την πέταξε εκτός, όπως είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Βέβαια κάθε άλλο παρά χαμένος δεν ήταν ο χρόνος που πέρασε το μοντέλο στον Άγιο Δομίνικο καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα χρήματα που πήρε η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor 5

Συγκεκριμένα, η συμφωνία που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο πριν μπει στο παιχνίδι με την Acun Medya, ήταν να παίρνει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στο παιχνίδι.

Επομένως, μιας και έμεινε συνολικά 5 εβδομάδες στο παιχνίδι, φεύγοντας είδε στον τραπεζικό λογαριασμό της 50.000 ευρώ.

Το ξέσπασμα της Κάτιας μετά την αποχώρησή της

Η Ταραμπάνκο γνωρίζει καλά από τηλεόραση και ξέρει πότε πρέπει να κάνει κάτι και πότε όχι. Δεν ήθελε να φανεί στις κάμερες πως έφυγε για δεύτερη φορά από ένα project πάλι απογοητευμένη. Ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο μου μετέφερε πως δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά την διάρκεια που μάζευε τα πράγματά της από την καλύβα αλλά και κατά την διαδρομή στο ξενοδοχείο.

Έκλαιγε συνέχεια και δεν μιλούσε σε κανέναν από τα άτομα της παραγωγής που την συνόδευαν. Κοιτούσε τον δρόμο με βλέμμα κενό. Δεν ξέρει κανείς αν ήταν έτσι από την συγκίνηση που θα δει επιτέλους την οικογένειά της και τον σύντροφός της (δείτε τον εδώ) ή επειδή δεν θα έβλεπε ξανά τον Άγιο Δομίνικο και τους στίβους μάχης.