Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) στην εκπομπή Love it. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 μίλησε για τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου (η οποία βέβαια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Μαρτίκα) ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Αποκαλυπτική η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το Survivor 5

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας.

Ο Τάκης σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί λεκτικά και το χειρότερο είναι ότι τους προκαλεί και off camera, ώστε on camera να εκραγούν και ο ίδιος να θυματοποιηθεί.

Η Βρισηίδα σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Ξαφνικά άρχισε να με κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο. Ευτυχώς η Μυριέλλα κατάλαβε το λάθος της και ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετανιωμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/5) η Μαρία Καλάβρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της φίλης της, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την έκανε να αφήσει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια εξήγησε πως η πρώην παίκτρια είχε πρόβλημα με το έντερό της εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης καρύδας. Οι εξετάσεις που έπρεπε να πραγματοποιηθούν δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο και γι' αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μάλιστα, επισήμανε πως η Ναυσικά και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της η Ναυσικά και εκεί που βρισκόντουσαν ήταν δύσκολο να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Και αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της ξύπνησε το πρόβλημα που έχει, έχει σπαστική κολίτιδα. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα», είπε η επιχειρηματίας, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα στο τέλος: «Έρχεται σήμερα, της έχουμε ετοιμάσει έκπληξη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιτέλους αποκαλύφθηκε - Πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor 5

Παντρεύεται παίκτρια του Survivor 5 στις 11/9 - Το ανακοίνωσε ο σύντροφός της