Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο MasterChef 6, o Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, επέλεξε τα καλάθια με τα οποία κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του, στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στη φετινή εξάδα του διαγωνισμού.

Τον Παναγιώτη ακολούθησαν στον εξώστη η Καλλιόπη Μπεζαντέ, με τη νίκη της στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας. Αντίθετα, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ποιος θα αποχωρήσει από το MasterChef 6

Ο δρόμος για μια θέση στην εξάδα του MasterChef 2022, για τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, περνά από μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, του πολυβραβευμένου καλεσμένου chef, Jean Charles Metayer.

Όσο δύσκολη κι αν είναι η μαγειρική μάχη κανείς δεν προτίθεται να «καταθέσει τα όπλα». Άλλωστε, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, έχουν όλοι αποδείξει ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ και κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μαγειρική «κούρσα», λίγο πριν την τελική ευθεία.

Τρεις δυνατοί αντίπαλοι διαγωνίζονται με στόχο να φτάσουν όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο πιάτο μπορούν και κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το αποτέλεσμα με σιγουριά. Οι μικρές διαφορές στα πιάτα των υποψηφίων θα κρίνουν τελικά και το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπόμπαινα μετά την αποχώρησή του

O Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης (10/5) από το MasterChef 6. Ο ίδιος, το πρωί της Τετάρτης (11/5), βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους συμπαίκτες του καθώς και για τα σχέδιά του από εδώ και στο εξής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και το θέμα της Ελπίδας, για την οποία τόνισε πως ήταν τελείως διαφορετική πίσω από τις κάμερες.

«Δεν υπάρχει μάγειρας που να μην ξέρει τι έχει μαγειρέψει. Όταν έχεις ένα ατύχημα ή έχει γίνει μια αστοχία, είσαι ο πρώτος που πρέπει να το πεις. Κατάλαβα κατευθείαν ότι είχα κάνει κάτι λάθος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Η Ελπίδα είναι διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελπίδα μου ζήταγε συγνώμη στις επιστροφές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευχάριστα νέα για το Star - Μαθεύτηκε πως...

Παντρεύεται παίκτρια του Survivor 5 στις 11/9 - Το ανακοίνωσε ο σύντροφός της