Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το live του Σαββάτου 12/11 στο Just The 2 of Us (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε), ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το show, με αφορμή ένα ρεπορτάζ του Πρωινού για τον Νίκο Κοκλώνη, το πρωί της Δευτέρας 14/11, και αναφέρθηκε στο υπέρογκο ποσό που κοστίζει όλη αυτή η υπερπαραγωγή, κάνοντας μάλιστα και μία απρόσμενη για την χρονική στιγμή αποκάλυψη για τον γνωστό παραγωγό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Just The 2 of Us

«Γνωρίζω ότι ο Νίκος μπαίνει μέσα από το J2US, παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα. Μαθαίνω ότι μπαίνει μέσα 100 χιλιάρικα το επεισόδιο, κάπου τόσο. Το θέμα είναι να γίνει καναλάρχης και να χάνει περισσότερα ο Νίκος Κοκλώνης; Δεν ξέρω τώρα… Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οι πρωτοφανείς δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Κοκλώνη

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη στην Σπυροπούλου

H Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενθουσίασαν τους κριτές το βράδυ του Σαββάτου 12/11. Η Βίκυ Σταυροπούλου λοιπόν, έκανε λόγο για το πώς ο κάθε άνθρωπος επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο του με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που άκουσε η Αφροδίτη για το βάρος της.

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης σχολιάσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με αφορμή αυτό θα πω και εγώ κάτι, θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτή την εβδομάδα άκουσε και τι δεν άκουσε οπότε πιάνομαι από εκεί στέλνω το φιλάκι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Καλέ είναι τρελός! Δεν ντρέπεσαι λίγο;!» - Έμεινε κάγκελο η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

J2US:«Ρεσιτάλ ερμηνείας» - O Παύλος Σταματόπουλος ντύθηκε Νίκος Κοκλώνης και ξετρέλανε τα πλήθη