Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος Μαθιός του Σασμού, έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) μίλησε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Μαυρίδου στην εκπομπή Δύο στη Μία.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου

«Νιώθω τυχερός που ο Σασμός με βρήκε σε μία φάση που μπορώ να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι αν αυτό μου συνέβαινε στα 20-25, θα ήταν λίγο πιο δύσκολο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος, με την Έλενα Μαυρίδου να σημειώνει: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Είναι χαρά αλλά συγχρόνως και κάτι που το ξεχνάμε».

Όσο για τη γνωριμία τους, ο Δημήτρης Λάλος είπε: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση στην Επίδαυρο που παίξαμε μαζί. Δεν παίζαμε στο θέατρο μαζί τόσα χρόνια συγκυριακά αλλά και από επιλογή».

Η αγαπημένη του συμπλήρωσε: «Θέλαμε με τον Δημήτρη να κάνουμε παιδί. Δεν το κυνηγούσαμε αλλά ήμουν θετικά προσκείμενη σε αυτή την κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη. Νοσηλεύτηκα για ένα διάστημα σε πτέρυγα κυήσεων, όπου εκεί παρακολούθησα γυναίκες, το πώς βιώνουν τον τοκετό αλλά και το πώς αισθάνονται οι πατέρες που περιμένουν, ο τρόπος που υποστηρίζει ένας σύντροφος τη γυναίκα του. Είναι ένας αφανής ήρωας».

Για τις γυναίκες της ζωής του (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους διακοπές στην Κρήτη), ο Δημήτρης Λάλος, είπε: «Η κόρη μου νιώθει περήφανη όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μας. Στην Έλενα θαυμάζω τα μάτια της, όλη της την ύπαρξη, το μυαλό της και τον τρόπο που επικοινωνεί καλλιτεχνικά, το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, μου δίνει πλούτο να δω πράγματα που δεν έβλεπα».

Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια.

Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σε συνέντευξη του για την κόρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όλη η αλήθεια: Γιατί δεν πήγε στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη ο Δημήτρης Λάλος

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού