Από Ελένη Μήτση

Το βινύλιο βγήκε την Παρασκευή 11/11 στον αέρα με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του σε ένα ακόμη μουσικό αφιέρωμα, μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα θανάτου (δείτε εδώ τα σχόλια στο twiiter).

Ο παρουσιαστής έκανε τη διαφορά και ζήτησε 2 λεπτά δικού του τηλεοπτικού χρόνου και έτσι ευχήθηκε δημόσια στον γιο του, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Το χαμόγελο του τα έλεγε όλα, ο οποίος καμάρωνε για τον 3 χρονών πλέον Γιάννη.

Οι δημόσιες ευχές του Αντώνη Κανάκη για τα γενέθλια του γιου του

«Σήμερα θα μου επιτρέψετε να πω ένα χρόνια πολλά στο αγόρι μου. Τζωνάρα μου! Σήμερα γίνεται τριών χρονών ρε παιδιά ο Τζωνάρας και όπου να’ ναι 6 η Ευγενία μας. Κάποιος μας κάνει πλάκα. Αγόρι μου σε αγαπάω ως τον ουρανό και ξέρεις τώρα… Ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνεται ιδιαίτερα σαχλαμάρας στον αέρα, αλλά δεν τα καταφέρνει πολύ συχνά».

Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για την μητέρα του

Το βράδυ της Παρασκευής 4/11 παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βινύλιου, με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, να μας υποδέχονται στην πρώτη εκπομπή για την σεζόν, ντυμένοι σαν κοράκια.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής έκανε μια αναφορά στην μητέρα του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων on air πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς είχε προγραμματίσει μια επέμβαση, κατά τύχη την μέρα της πρεμιέρας.

«Με την ευκαιρία να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο σήμερα. Έκανε μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Περαστικά μαμά, όλα πήγαν καλά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “το γεγονός ότι έχω προγραμματισμένη επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο… να με ανησυχήσει; Σημαίνει κάτι;” Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Βινύλιο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βινύλιο: «Νεκροθάφτες περιμένοντας να τελειώσει η τελετή!» - Τρελό γέλιο στο Twitter με την εμφάνιση του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του

Βινύλιο: «Δεν μασάμε, άνοιξε πέτρα να κλειστώ!» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην "θανατηφόρα" πρεμιέρα