Από Έπη Τρίμη

Ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» προκειμένου να «καλύψει» το κενό που άφησαν λόγω της χθεσινής 24ωρης απεργίας ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη. (Μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star).

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν λαλίστατος και μέσα σε όσα είπε σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού Μαρίας Κορινθίου και το γεγονός πως έχει επιλέξει να μην βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης στο Πρωινό.

Τα νούμερα τα είχα ταυτίσει με το ραδιόφωνο

«Εγώ πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασης τα έβλεπα κάθε μέρα, μετά την εκπομπή βέβαια αλλά τα έβλεπα κάθε μέρα. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να μας έλεγαν από το ακουστικό ότι πήγαμε καλά ή λιγότερο καλά. Προσωπικά τα νούμερα τα είχα ταυτίσει με το ραδιόφωνο οπότε δε με ενοχλούσαν γιατί ήξερα ότι δουλεύω. Τα κοιτάω τα νούμερα για να ξέρω τι τραβάει και τι όχι.

Το προσωπικό κόστος για μένα δεν υπάρχει. Αν έχεις κακά νούμερα δουλεύεις για να τα ανεβάσεις, αν έχεις καλά νούμερα δουλεύεις διπλά για να τα διατηρήσεις. Δε ξέρω ο καθένας πως το διαχειριζόταν το αν ήταν ή όχι καλά τα νούμερα. Προσωπικά το διαχειριζόμουν πολύ ήπια γιατί έλεγα ότι θα κάνω αυτό που πρέπει. Αν δεν αποδίδει η δουλειά σου θα πρέπει να έρθει κάποιος να κάνει την ανάλυση να δει τι φταίει. Ανάλυση δεν έκανα, στην ανάλυση είναι το ψυχοφθόρο» είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Δεν αισθάνομαι αδικημένος, δήλωσε ο Γιώργος Καρτελιάς

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γιώργος Καρτελιάς δήλωσε πως δε νιώθει αδικημένος από την απόφαση του Star να διακοπεί η συνεργασία τους, ωστόσο παραδέχτηκε ότι θα επιθυμούσε η συνεργασία τους να παραταθεί για ακόμη έναν χρόνο.

«Κάθισα να δω το πρωινό του Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ένιωσα περίεργα, ένιωσα την αγωνία τους γιατί κι εκείνοι τηλεοπτικά σε μεγάλο σταθμό ίσως ήταν η πρώτη φορά. Μου αρέσουν τα παιδιά. Δεν θέλω να συγκρίνω τι κάναμε εμείς πέρσι και τι κάνουν τα παιδιά φέτος, γιατί εμείς ήμασταν μία τελείως διαφορετική ομάδα».

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε και για τη σχέση του με την Ελίνα Παπίλα και ξεκαθάρισε: «Η σχέση μας είναι όπως ήταν πριν. Όταν δεν κάναμε μαζί ραδιόφωνο, οι σχέσεις μας είναι όπως είναι τώρα. Δεν άλλαξε κάτι στο προσωπικό μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας είπαν ότι δεν βγάλαμε...» - Το δημόσιο άδειασμα του Γιώργου Καρτελιά στο Star

Τα «έσπασαν» Παπίλα και Καρτελιάς - Αβέβαιο το μέλλον του Breakfast At Star