Από Έπη Τρίμη

Μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» να ολοκληρώθηκε μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν σαρώνοντας σε τηλεθέαση , ωστόσο οι πρωταγωνιστές διατηρούν όμορφες αναμνήσεις κα έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Οι κοινή φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιάννη Κουκουράκη

Η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες με τον συνάδελφό της Γιάννη Κουκουράκη. (Η νέα τηλεοπτική συνεργασία της Δανάης Μιχαλάκη στη σειρά «Παραλία» με τον πατέρα της και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού).

Δανάη Μιχαλάκη

Οι νέοι ρόλοι στη σειρά Παραλία

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης, πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά τηλεοπτικό ζευγάρι στην σειρά «Παραλία» που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από το νέο έτος.

Αν και τον Γιάννη Κουκουράκη τον απολαμβάνουμε ακόμη στο «Μαύρο Ρόδο» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έχουν ξεκινήσει σε παράλληλο χρόνο τα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ1 στα Μάταλα, όπου διαδραματίζεται η νέα σειρά.

Η Δανάη Μιχαλάκη σύμφωνα με το σενάριο θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη, κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και έχει κάνει σπουδές Λονδίνο. Η Υπατία πρόκειται να επιστρέψει στα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο (Γιάννη Κακούρη), ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Κρήτη, έρχεται αντιμέτωπη ανάμεσα στο παραδοσιακό το οποίο αντιπροσωπεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού και το πρωτοποριακό, που φέρει το εγκατεστημένο κοινόβιο χίπηδων. Η Υπατία θα έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή δολοφονία που θα της αλλάξει άρδην τη ζωή. Στα Μάταλα θα γνωρίσει και τον συνεσταλμένο και ονειροπόλο Άγγλο γιατρό Χάρι που υποδύεται ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η υπόθεση της σειράς «Παραλία»

Ήταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι. λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, στα Μάταλα της Kρήτης 26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία (Πάτυ), η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός.

Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπη και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μάταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις. Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί.

Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μια παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι. Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από m δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία.

Η κοινωνία πάλι της παραλίας, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γνωρίσει η Υπατία, την αφομοιώνει και με τις ιστορίες της την κλειδώνει εκεί, να περιμένει το καλοκαίρι της αγάπης μαζί με όλους τους άλλους. Όμως αυτό δεν έρχεται ποτέ. Ένα στυγερό έγκλημα παγώνει τους πάντες και το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η δολοφονία αυτή συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν και τα μυστικό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στην Παραλία - Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει για την τηλεοπτική συνεργασία με τον πατέρα της αυτή τη σεζόν

Η Παραλία: Παράφοροι έρωτες, έγκλημα και μυστήριο στη νέα σειρά της ΕΡΤ