Από Ελένη Μήτση

Το τέλος του Love island είναι γεγονός με το ριάλιτι αγάπης να ρίχνει πρόωρα αυλαία μιας και τα νούμερα και η απήχηση του στο κοινό δεν ήταν η επιθυμητή (δείτε εδώ την τηλεθέαση στον μεγάλο τελικό).

Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης τη Δευτέρα 7/11 σχολίασε το τελευταίο επεισόδιο μέσα από το Ράδιο Αρβύλα με τα πιο καυστικά σχόλια, αφού ποτέ δεν κατάλαβε όπως είπε τον σκοπό του παιχνιδιού.

Τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το τέλος του Love island

«Ρε παιδιά μισό λεπτό, τελείωσε το Love Island; Δεν το πήρες χαμπάρι; Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Αλήθεια τι γίνεται σε αυτό το Love Island; Ποιος είναι ο στόχος; Ποιο είναι το ζητούμενο; Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες; Δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά στην ιστορία της τηλεόρασης τέτοιο γρήγορο. Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να τελείωσε μία εκπομπή και να μην το πήρε κανείς χαμπάρι. Γιατί καθήλωσε τους τηλεθεατές ο τελικός του Love Island, που έγινε το Σάββατο. Ποιος είναι ο νικητής του Love Island ξέρει κανείς; Έλα ρε παιδιά. Ντροπή».

Τα πρώτα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 παρακολουθήσαμε την μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή) και αμέσως ξεκίνησαν με μοναδικό τρόπο να σατιρίζουν την επικαιρότητα. Στη σημερινή εκπομπή ωστόσο, της Τρίτης 18/10, δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το Love Island!

Ένα βίντεο από το ριάλιτι αγάπης λοιπόν έπαιξαν στον αέρα, με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, και τον Αντώνη Κανάκη να εκφράζει χωρίς περιστροφές την δική του άποψη!

«Στο νούμερο 3 Love Island. Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ γιατί πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, η τελευταία πίστα αλλά τα καταφέρατε μπράβο. Love Island ρε φίλε. Ε; Στον ΣΚΑΙ ρε φίλε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βινύλιο: «Δεν μασάμε, άνοιξε πέτρα να κλειστώ!» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην "θανατηφόρα" πρεμιέρα

«Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα;» - Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης