Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε, το βράδυ της Κυριακής 6/11 στο After Dark είναι καλεσμένος, μία ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό προσωπικότητα, ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός (δείτε εδώ την δεύτερη λαμπερή καλεσμένη της βραδιάς), και θα θίξει ένα πολύ ιδιαίτερο και λεπτό ζήτημα, αυτό του bullying, αποκαλύπτοντας μία εξαιρετικά σκληρή εμπειρία που είχε μικρότερος.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκουλού για το bullying

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας.

Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων...

Οι δηλώσεις του για την Βίκυ Καγιά

Όλα έχουν αλλάξει στο GNTM 5, αφού ούτε η κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και οι κανόνες είναι ίδιοι. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένα από τα πρόσωπα που αποχώρησαν από το σόου και βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωινό μας" την Τρίτη 27/9 για να μιλήσει σχετικά με την εμπειρία του, καθώς και όσα προβάλλονται στον διαγωνισμό μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια, βέβαια, ρωτήθηκε και για την Βίκυ Καγιά, η οποία έχει δηλώσεις πως οι παλιοί της συνάδελφοι δεν θα της λείψουν ιδιαίτερα.

«Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε», εξήγησε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το GNTM στο J2US - Το πρόσωπο που διεκδικεί η παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη για το show

«Σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με...» - Το ακραίο περιστατικό που βίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη