Από Πέννυ Μαστοράκου

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε, και δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αυτό που περιμέναμε! Υπέρλαμπρη και χαμογελαστή η Ρούλα Κορομηλά, επέστρεψε στην τηλεόραση, στα ηνία της εκπομπής του Σπίτι με το Mega (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για εκείνη), το Σάββατο 5/11 και αμέσως μπήκε στο ψητό!

Η γνωστή παρουσιάστρια, μία εκ των κορυφαίων της ελληνικής τηλεόρασης, πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους της, θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς με τους τηλεθεατές και να τους προετοιμάσει για όσα θα περάσουν μαζί αυτή τη σεζόν.

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Κορομηλά στην πρεμιέρα του Σπίτι με το Mega

«Kαλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο Σπίτι με το MEGA. Αυτό το σπίτι που τα δύσκολα χρόνια μάς κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματα μας, από την καθημερινότητα μας και να λοιπόν είμαστε και πάλι εδώ κοντά σας.

Ήρθα και εγώ γιατί, ξέρετε κυρίες και κύριοι, έχω αποφασίσει πια να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ λοιπόν τις δύο φορές που επισκέφθηκα το Σπίτι με το MEGA πραγματικά η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές.

Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής.

Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι εντυπωσιακοί καλεσμένοι απόψε

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι και ανοίγουν τη ψυχή τους στη φιλόξενη και εγκάρδια οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο, ξεφυλλίζει το λεύκωμα των παιδικών της χρόνων και εξομολογείται άγνωστες προσωπικές ιστορίες. Παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη.

Ακόμα, υποδέχεται για ένα απολαυστικό ντουέτο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος μιλάει για τη φιλία τους, ενώ η Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του «X Factor», ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά.

Πέγκυ Ζήνα

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του Σταμάτη Σπανουδάκη. Νοσταλγικό και μαγευτικό, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, πλημμυρίζοντας τις οθόνες μας με μοναδικές νότες και μελωδίες της ελληνικής μουσικής που αγαπάμε. Όπου ακούγονται τραγούδια, υπάρχει αγάπη και ζεστασιά. Σε αυτό το «σπίτι» η μουσική και το ουσιαστικό μοίρασμα δεν σταματούν ποτέ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Είναι γεγονός πως επιστρέφει! Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Ρούλα Κορομηλά

Σπίτι με το Mega: Αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια - Η πρώτη λαμπερή καλεσμένη της Ρούλας Κορομηλά