Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακουγόταν πολύ, και τελικά έπειτα και από σχετική ανακοίνωση του σταθμού (δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση), είναι πλέον γεγονός πως μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων παρουσιαστριών, η Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει στην τηλεόραση, και υπόσχεται να κάνει μοναδικά Σαββατόβραδα μας, μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Η πρώτη καλεσμένη της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA

Η Πέγκυ Ζήνα, η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, και ιδιαίτερα καλή φίλη της παρουσιάστριας, φημολογείται έντονα πως θα είναι εκείνη που θα κάνει το ποδαρικό τον Νοέμβριο, στην έναρξη της σεζόν για την μουσική εκπομπή., και ελπίζουμε να είναι το γούρι της, για καλή αρχή!

Πέγκυ Ζήνα

Ψαλίδισμα σε αγαπημένη σειρά του σταθμού

Το Mega, όπως και τα περισσότερα κανάλια φέτος, έχουν ρίξει το βάρος στη Μυθοπλασία. Η συνταγή των Άγριων Μελισσών και του Σασμού απέδωσε καρπούς οπότε... why not; Μια από τις τρεις top σειρές του είναι και η νέα δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Έχουν προβληθεί μόνο δυο επεισόδια, τα οποία πήγαν το ένα καλύτερα από το άλλο σε νούμερα τηλεθέασης. Προβάλλεται κάθε Πέμπτη αλλά δυστυχώς, αυτή την Πέμπτη 27/10 οι φανατικοί θεατές της θα μείνουν με μια πικρή γεύση...

Αντιθέτως, την ώρα προβολής του θα παίξει σε επανάληψη το προηγούμενο, το δεύτερο. Την απόφαση αυτή πρόδωσε το trailer της σειράς που κυκλοφόρησε αλλά πάνω είχε ημερομηνία προβολής 3/11!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) η Γη της Ελιάς - Τι συνέβη με την αγαπημένη σειρά

Η τηλεθέαση της Δευτέρας (24/10) - Πώς τα πήγαν τα κανάλια