Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Και πάλι μόνος εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (4/11) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, καθώς η συμπαρουσιάστριά του, Ανθή Βούλγαρη αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι μετά από λουμπάγκο που υπέστη (εκτός εκπομπής είχε βρεθεί και στην αρχή της εβδομάδας).

Τα λόγια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την απουσία της Ανθής Βούλγαρη από το Κοινωνία Ώρα Mega

«Όπως βλέπετε και σήμερα η κ. Ανθή Βούλγαρη δεν είναι μαζί μου, γιατί όταν μιλάει ο άντρας του σπιτιού δεν ακούει η κ. Βούλγαρη. Όταν δεν ακούει η κ. Βούλγαρη αυτά παθαίνει κάποιος. Και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, περαστικά να της ευχηθούμε. Όταν υποφέρει κάποιος δεν μπορείς να πεις και τίποτα περισσότερο. Της τα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα όμως, η Ανθή Βούλγαρη τηλεφώνησε στην εκπομπή προκειμένου να ευχηθεί στον συμπαρουσιαστή της, λέγοντας: «Άμα σε πιάσει το λουμπάγκο… Είμαι σαν τελικό σίγμα. Είμαι με ενέσεις από χθες. Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ. Θα είμαι μαζί σου μέχρι τα διακόσια, μην ανησυχείς».

Το "παράπονο" του Ιορδάνη Χασαπόπουλου από τους συναδέλφους του

Στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, την Τρίτη 13/9, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο.

«Εγώ και η Ανθή, όταν ξεκινήσαμε, είπαμε σε όλους καλή επιτυχία. Κανείς δεν μας είπε καλή επιτυχία. Κανείς. Έναν έναν τους λέγαμε καλή επιτυχία. Δεν το παίρνω προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Αγγελική Νικολούλη θα εξιχνιάσει δύο σοκαριστικές υποθέσεις - Το θρίλερ ζωντανεύει στο ''Φως στο τόυνελ''

Φρένο στην prime time ζώνη! Κορυφαίες σειρές μπαίνουν στον πάγο για ένα μήνα τουλάχιστον