Από TV24 Team

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε σήμερα (2/11) στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ρόλο της στο 50-50.

Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος υποδύεται την Νίκη μια τραγουδίστρια-κονσοματρίς στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» (διαβάστε τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της για την σειρά) αναφέρθηκε στον ομότεχνό της Πέτρο Φιλιππίδη που όπως είναι γνωστό προσπαθεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα στο πρόσωπό του μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δύσκολα θα ξαναδουλέψει είπε η Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά δήλωσε σχετικά: «Το 50-50 ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Μπορώ να το δω ξανά, αν και δεν παίζεται πια. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη».

Η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ο ρόλος του Νικηφόρου

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που είχε η σειρά «50-50» και τότε αναφέρθηκε και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος υποδυόταν τον Νικηφόρο έναν επί χρόνια άνεργο απόφοιτο της Φιλοσοφικής και συγγραφέα τριών αποτυχημένων παιδικών παραμυθιών ο οποίος εξαρτιόταν οικονομικά από τη γυναίκα του Ελισάβετ Άβα Γαλανοπούλου.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τις φήμες που ακούγονταν ήδη από τότε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Νικολέττα Καρρά είπε σχετικά: «Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο. Ακούγονταν διάφορα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα που ακούστηκαν στη συνέχεια. Είχα ακούσει για διάφορες περίεργες συμπεριφορές, το ‘βλεπα κι εγώ ότι ενδεχομένως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου».

Αναφερόμενη στην έκβαση της υπόθεσης όταν ερωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα ‘ναι εύκολο να ξαναδουλέψει, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε από την άλλη. Αν δεν εμπιστευτούμε τη Δικαιοσύνη, τι θα συμβεί;».

Ο σχολιασμός της Νικολέττας Καρρά γύρω από το κίνημα του Mee Too

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες πως σε προγενέστερη συνέντευξή της η Νικολέττα Καρρά είχε πει: «Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» είχε υποστηρίξει η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η ίδια μάλιστα είχε πει πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια να...» - Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου "έσπασε" τη σιωπή του για πρώτη φορά

«Έχουμε μιλήσει...» - Ο Γιάννης Μπέζος σπάει την σιωπή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη