Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/10) ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στο περιστατικό που τους έκανε να ψυχρανθούν.

Μάλιστα, η σύζυγος του, Θάλεια Ματίκα κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο για την υπόθεση του ηθοποιού (δείτε εδώ τι αναφέρθηκε) και έτσι ο Τάσος Ιορδανίδης εξήγησε πως τουλάχιστον μέσα από αυτή την ιστορία βγήκε κάτι καλό, ότι δηλαδή ο κόσμος πλέον μιλάει με μεγαλύτερη άνεση για τέτοιες συμπεριφορές.

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ιορδανίδη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό τότε έγινε κακώς ή καλώς. Οι άνθρωποι βρίσκονται, χάνονται, δεν ταιριάζουν. Σκεπτόμενος ένιωθα λίγο σαν τη στρουθοκάμηλο για πολλά πράγματα. Είχαμε αποστασιοποιηθεί πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην εξέλιξη μιας διαδικασίας, επομένως πάνω σε αυτό δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Φυσικά εξεπλάγην… Με τον Πέτρο είχαμε έρθει σε έντονη κόντρα και για αυτόν το λόγο είχαμε αποστασιοποιηθεί. Μπορεί σε άλλες του σχέσεις να ήταν πολύ εντάξει, δεν έχει καμία συνάφεια το τι σχέση είχα εγώ σε προσωπικό επίπεδο με έναν άνθρωπο.

Αυτό που έχει βγει ως συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι καλώς βγήκαν κάποια πράγματα στην επιφάνεια… Επίσης είχε έρθει πέρυσι ο Ιορδάνης στο θέατρο κι οφείλω να το πω δημοσίως. Είχα πει κάτι για την περίπτωση Λιγνάδη τότε, όταν αν επρόκειτο για το παιδί μου μπορεί να ασκούσα και βία. Το είχες σχολιάσει Παύλο αρνητικά κι είχες απόλυτο δίκιο.

Με έβαλες σε σκέψεις, όταν το είδα μετά. Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας πολλές φορές λειτουργούμε ενστικτωδώς προστατευτικά. Αλλά και πάλι δεν είναι σωστό. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράζεσαι δημοσίως, δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι γιατί μέσα από τη βία γεννιέται η βία και για τα παιδιά πρέπει αν υπάρχει μία παραπάνω ευαισθησία», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Όλα όσα αποκάλυψαν στο Στούντιο 4 ο Ιορδανίδης και η Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα στις μέρες μας, σε μια τόσο γρήγορη εποχή που η καθημερινότητα τρέχει με τέτοιους ιλλιγιώδεις ρυθμούς, να μπορεί κάποιος να σταθεί δίπλα σου και να έχει τη διάθεση να σου απλώσει το χέρι και να σου πει «θέλεις να μου το κρατάς;», «Θέλεις να σου το κρατάω;». Εμείς κάθε μέρα το λέμε αυτό. Μπορεί να μην το λέμε με λόγια αλλά το λέμε με τις πράξεις μας».

«Νομίζω ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται στις σχέσεις. Και οι σχέσεις δεν είναι μόνο οι συντροφικές, είναι οι φιλικές και οι οικογενειακές. Αν είναι να είσαι καλά με έναν άνθρωπο νομίζω ότι αυτό το βλέπεις πολύ γρήγορα. Το υπόλοιπο, όταν δεν το βλέπεις και υπάρχουν προβλήματα που νομίζεις ότι θα τα αλλάξεις και θα αλλάξεις τον άλλον, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είναι αυτοί που είναι και πρέπει να τους αποδεχτείς και να τους αγαπήσεις» συμπλήρωσε με την σειρά της η Θάλεια Ματίκα.

«Ένας γάμος σώζεται με τον σεβασμό! Νομίζω ότι η κάθε σχέση, πόσο μάλλον μια συντροφική σχέση και πόσο μάλλον μια σχέση η οποία έχει περάσει στα πλαίσια γαμήλιας συνθήκης, χρειάζεται σεβασμό και επικοινωνία. Να μην μένεις μόνο στα καθημερινά και να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Επίσης χρειάζεται κατανόηση και υπομονή» κατέληξαν και οι δύο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου - Η αντίδραση των Αναστασοπούλου και Παπαχαραλάμπους έξω από την αίθουσα

Υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη: Η ενόχληση του Τάσου Χαλκιά έξω από το Μικτό ορκωτό δικαστήριο