Από Ελένη Μήτση

Στην κάμερα του Πρωινό μας παραχώρησε συνέντευξη η Γιουλίκα Σκαφιδά απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το ποιά είναι μέχρι σήμερα η πιο άβολη στιγμή της σε γύρισμα.

Εκείνη φυσικά και απάντησε χωρίς να αποκαλύπτει το σίριαλ, μιας και έχει παίξει σε πολλές σειρές με μεγάλη επιτυχία, με το ρόλο της ως emo κορίτσι στα Μαύρα μου μεσάνυχτα να έχει μείνει στην ιστορία.

Το πιο δύσκολο γύρισμα της Γιουλίκα Σκαφιδά

«Θυμάμαι σε ένα γύρισμα, που ήταν πολύ πρωί και υποτίθεται πως ήμασταν σε μία πάμπ στην Αγγλία και πίναμε μπύρες. Θυμάμαι πίναμε μπύρες το πρωί και μεθύσαμε. Σαν όνειρο το θυμάμαι αυτό γύρισμα».

Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Έχουν πάρει φωτιά τα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί»,ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στάνκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Καθηλωτικό το trailer της νέας σειράς της ΕΡΤ

Μια νύχτα του Αυγούστου: Μιχάλης και Αντώνης συναντιούνται ξανά! Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό 23/10 επεισόδιο