Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την σεζόν τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Λευτέρη στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του ηθοποιού για τον ρόλο του) ωστόσο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου, καθώς πρόσφατα ερωτήθηκε κατά την διάρκεια δηλώσεών του για παλαιότερο ήρωα που υποδυόταν, τον Φατσέα.

Η ενόχληση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με ερώτηση ρεπόρτερ

«Αλίμονο αν στους ρόλους ήταν μέτρο ο Φατσέας. Δηλαδή, αυτό που μου λέτε τώρα, τι είναι; Το μέτρο είναι ο Φατσέας; Ο Φατσέας δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει, πέρασε σαν ρόλος μαζί με άλλους εκατοντάδες» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσα είχε δηλώσει πριν την πρεμιέρα της σειράς

Για το Μαύρο Ρόδο μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 στην εκπομπή Ελένη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, ο οποίος δεν είναι τόσο ευχάριστος, και αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζαμε, και μας βάζουν λίγο περισσότερο στο ζουμί της υπόθεσης.

«Κάνω τον πατέρα της καλόγριας Ελισάβετ. Είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος… Έδωσε το παιδί, τον πονάει όμως και θα θέλει να το φέρει πίσω και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Για μένα δεν θα ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απόφαση της κόρης μου να ασχοληθεί με τα θεία. Είπα το ναι σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι μια δραματική σειρά και είχα κουραστεί με τις κωμωδίες» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Περίμενα και εγώ πολύ καιρό, θα είναι συγκλονιστικό!» - Όταν ο Λεωνίδας Κακούρης συναντιέται ξανά με την Κατερίνα Διδασκάλου

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) το Μαύρο Ρόδο - Τι έχει συμβεί