Από Πέννυ Μαστοράκου

Τους είχαμε συνηθίσει ως ζευγάρι στον κάμπο της Θεσσαλίας να αφεντεύουν μαζί τους πάντες, και τώρα θα τους δούμε στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση, αυτή τη φορά στο Μαύρο Ρόδο, αυτός ως επιχειρηματίας της νύχτας και εκείνη ως καλόγρια.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος απόψε στο επεισόδιο της Τρίτης 25/10 στην σειρά, δεν θα συναντήσει μόνο τον γιο του (δείτε εδώ τι θα συμβεί μόλις αντιληφθεί για την Ελισάβετ) αλλά και την Κατερίνα Διδασκάλου ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, ενώ μιλά στο Πάμε Δανάη και αποκαλύπτει τα πάντα!.

Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη στο Πάμε Δανάη

«Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να «χτίσω» τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα.

Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο. Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές.

Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη». Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) η σειρά

Το Μαύρο Ρόδο βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στον αέρα ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Καθημερινά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι εντυπωσιακά, ενώ οι εξελίξεις σχολιάζονται ασταμάτητα στο Twitter.

Αύριο ωστόσο (26/10), η επιτυχημένη σειρά θα μείνει εκτός του προγράμματος του Mega και θα επιστρέψει την Κυριακή (30/10).

Η σειρά προβάλλεται κάθε εβδομάδα Κυριακή με Τετάρτη, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, αυτή την εβδομάδα, η σειρά θα παίξει μία μέρα λιγότερη. Αυτό συμβαίνει γιατί τη θέση της στο πρόγραμμα του Mega για την Τετάρτη (26/10) έχει πάρει ο αγώνας Champions League του Άγιαξ με τη Λίβερπουλ.

Εκτός προγράμματος θα βρεθεί και η Γη της Ελιάς, ενώ στις 21:00 θα προβληθεί η σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη. Στις 21:30 θα ακολουθήσει το pre game show και ο αγώνας ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει κανονικά στις 22:00. Μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί post game show.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Ψαλίδισμα σε αγαπημένη σειρά - Τηλεθεατές δυστυχώς...

Μαύρο ρόδο spoiler: «Του έχει κάνει...» - Η άγνωστη σχέση ανάμεσα στην Πολυξένη και τον Θέμη