Από Ελένη Μήτση

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι πολύ ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός, την οποία βλέπουμε να χαράζει μια πολύ επιτυχημένη πορεία μέσα από το ρόλο της Αργυρούς, που υποδύεται στο Σασμό.

Το ταλέντο φαίνεται, πως είναι κληρονομικό αφού τόσο η Χριστίνα όσο και ο αδερφός της Κωνσταντίνος Χειλάς ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, υπηρετώντας με αγάπη την ηθοποιία (δείτε εδώ τη απώλεια, που συγκλόνισε την οικογένεια τους).

Αυτός είναι ο αδερφός και συνάδελφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Η ηθοποιός εκτός από τον Κωνσταντίνο έχει άλλη μια αδερφή τη Ζωή. Η καλλιτεχνική φλέβα είναι εμφανής, καθώς η Ζωή είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος. Όσο για τον Κωνσταντίνο , η πρώτη του δουλειά στον κινηματογράφο ήταν το 2005 ως πρωταγωνιστής στην ταινία μικρού μήκους 'Τελευταίο βράδυ΄ που πήρε μέρος στο φεστιβάλ Δράμας όπου και απέσπασε τιμητική διάκριση σεναρίου.

Το 2007 έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Το 2009 μπήκα σε σχολή φωτογραφίας (A levels στο campbell harris college london).

Το 2012 έπαιξε στην παράσταση 'Γ. Τ ο Αφόβιστος', στα πλαίσια ενός φεστιβάλ που διοργάνωσε το θέατρο κινητήρας σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Το 2014 μπήκε στην δραματική σχολή Αρχή .

Φαμέλης
NDP
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και αδερφός

Η συγκινητική εξομολόγηση της ηθοποιού για την απώλεια της μητέρας της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια του Σασμού, θα βρεθεί στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" και ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της παρουσιάστηκε στον άερα του Happy Day. Η ηθοποιός, πέρα από το μέλλον της με τον Σταύρο στη σειρά, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις της σειράς, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τους γονείς της και ιδιαίτερα με εκείνη που είχε με την μητέρα της, την οποία και έχασε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή. Το γεγονός αυτό της άλλαξε τη ζωή, ωστόσο θυμάται το δέσιμό τους και χαμογελάει.

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει συμβεί και σε εμένα...» - Σοκάρει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τα βίαια περιστατικά που αντιμετώπισε από πρώην σύντροφό της

Ψηλός, μελαχρινός με μουστάκι - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη