Από Ελένη Μήτση

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη την Κυριακή 23/10 στο After dark και μεταξύ των όσων δήλωσε για τη ζωή και την καριέρα της, η ηθοποιός μίλησε πολύ ανοιχτά για το κομμάτι της μητρότητας.

Μπορεί να είναι μόνη της στη ζωή αυτήν την περίοδο, όμως δε αποκλείει το κομμάτι της μητρότητας ακόμα και μέσω της υιοθεσίας. Είναι πολύ ευαίσθητη με τις ανθρώπινες σχέσεις, αφού και η ίδια είχε ιδιαίτερη αγάπη στη μαμά της, η οποία δε ζει πια και μιλάει για το πρόσωπο της με τα καλύτερα λόγια.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τη μητρότητα

«Αγαπάω όλα τα παιδιά, τρελαίνομαι αλλά ανέκαθεν θεωρούσα το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι η μεγαλύτερη ευθύνη να πάρει ένας άνθρωπος. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και να του δώσω όσα μπορώ να του δώσω. Προτιμώ αυτό παρά να φέρω δικό μου στον κόσμο».

Η αδυναμία της ηθοποιού στον Γιώργο Κιμούλη

H Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' την Τετάρτη 21/9 και μεταξύ των όσων παρέθεσε αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη και στην εκτίμηση που έχει για εκείνον.

Όπως τόνισε τον θεωρεί, ως έναν εκ των πιο πετυχημένων ηθοποιών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα δε δίστασε να στηρίξει το ταλέντο του, παρά το γεγονός πως υπάρχουν γυναίκες συνάδελφοι της, που τον έχουν καταγγείλει για δύσκολη συνεργασία επί της σκηνής του θεάτρου.

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε. Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με...» - Το ακραίο περιστατικό που βίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Πρεμιέρα για το After Dark (9/10) - Η τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά