Από Πέννυ Μαστοράκου

Γεμάτο πρεμιέρες είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στον Αντ1, καθώς μετά την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στο Family Game (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών), το βράδυ της Κυριακής η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε με το Rouk Zouk Special, και είναι έτοιμοι να κάνει και πάλι αξέχαστες τις Κυριακές μας!

Απόψε οι ηθοποιοί της αγαπημένης κωμικής σειράς Ποιος Παπαδόπουλος, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τον οργανισμό «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ».

Τα πρώτα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια στο Rouk Zouk Special

«Ήρθαμε είναι γεγονός. Καλησπέρα! Καλωσήρθατε στην παρέα μας, καλωσήρθατε στο Rouk Zouk Special. Μας λείψατε! Θέλαμε και τις Κυριακές να είμαστε μαζί έχοντας πάντα ένα και μόνο σκοπό να τις κάνουμε ακόμα πιο Special. Ξεκινάμε πολύ δυναμικά, έχω υπέροχους καλεσμένους σήμερα. Άλλοι έχουν ξαναέλθει, άλλοι όχι . Υπάρχει ένας που έχει ξαναέλθει και δεν το παραδέχεται.

Είναι ηθοποιοί που αγαπάτε από μια σειρά που με την πρώτη εμφάνιση στον ΑΝΤ1 την αγαπήσατε αμέσως» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια χαρακτηριστικά!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Rouk Zouk Special

Το «Rouk Zouk Spesial» ξεκινάει το ταξίδι του στον βραδινό κόσμο της ψυχαγωγίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 20:00. Κάθε Κυριακή βράδυ, αγαπημένα πρόσωπα, πρωταγωνιστές και καλεσμένοι-έκπληξη παίζουν με την καρδιά τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με χιούμορ, γέλιο, κέφι, χαρά, χορό, αισιοδοξία και διάθεση στα… ύψη, το «Rouk Zouk Spesial» κάνει πάντα τα κυριακάτικα βράδια μας διασκεδαστικά, παρεΐστικα… αλλιώς! Φέτος, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με όλες τις γνωστές και αγαπημένες δοκιμασίες του «Rouk Zouk», αλλά και με νέα απολαυστικά παιχνίδια.

Φέτος στο «Rouk Zouk Spesial» παίζει πολύ…. Ζέτα!

Συντελεστές

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Project Manager: Μαρία Ντρούβα

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας

Αρχισυνταξία: Ζαχαρίας Στιβακτάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Μαίρη Μουστάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Γεράκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Ρουκ Ζουκ" επέστρεψε το μεσημέρι και... γελάνε ή κλαίνε στον ΑΝΤ1;

"Celebrity Rouk Zouk": Επανέρχεται με νέο επεισόδιο